Turkcell'den teknoloji ürünlerinin satışı için pazar yeri: Turkcell Pasaj

Yeni bir haber ile karşımıza çıkan Turkcell, teknoloji odaklı ürünlerin satışlarının gerçekleştirilmesi için pazar yeri açtı. 
Turkcell'den teknoloji ürünlerinin satışı için pazar yeri: Turkcell Pasaj

Turkcell'in bulut tabanlı oyun platformunu 2021 yılının ilk çeyreğinde tanıtacağını geçtiğimiz Ekim ayında sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Turkcell, teknoloji odaklı ürünlerin satışlarının gerçekleştirilmesi için pazar yeri açtı. 

Turkcell Pasaj adı verilen pazar yerinde akıllı telefon, yeni nesil teknolojiler, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, oyun bilgisayarları, sporcu ürünleri, müzik ve hobi ürünleri olmak üzere binlerce çeşit elektronik ürün satışa sunulmuş durumda. 

Platformun bir pazar yeri olmasından da anlaşılabileceği üzere Turkcell Pasaj içinde Turkcell'in dışında başka satıcılar da yer alacak. Turkcell bu hamlesi ile birlikte teknolojik ürün odağında diğer pazar yerleri ve e-ticaret sitelerine rakip olmuş oldu.

Turkcell Pasaj'da alternatif ödeme yöntemleri, hızlı teslimat / aynı gün teslimat seçenekleri de sunuluyor. Kısacası Turkcell Pasaj ile müşteriler ister Turkcell’in kendi ürünlerinden isterlerse de diğer satıcıların ürünlerinden teknolojik alışveriş yapabilecekler.

Turkcell Pasaj platformunda şu an için 8 farklı kategoride 3 bine yakın ürün bulunuyor. Turkcell'in paylaştığı bilgilere göre Turkcell Pasaj yakın zamanda da Turkcell'in mobil uygulaması olan Dijital Operatör uygulamasında da yer alacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.