Mobilexpress, kasım ayında toplam 3,4 milyar TL tutarında 25,6 milyon adet işleme aracılık etti

Mobilexpress'in aracılık ettiği toplam 25,6 milyon adet işlemin yüzde 61'i, kayıtlı kredi kartları üzerinden gerçekleşti.
Mobilexpress, kasım ayında toplam 3,4 milyar TL tutarında 25,6 milyon adet işleme aracılık etti

2011 yılından bu yana finansal teknolojiler alanında faaliyet gösteren ve aylık 10 milyona yakın işlem adedi ve platformunda kayıtlı 25 milyon kart ile Türkiye'nin önde gelen ödeme platformları arasında yer alan Mobilexpress, kasım ayı işlem adetlerini açıkladı.

Kasım ayı alışverişlerinin toplam tutarı 3,4 milyar TL

Pandemi etkisi ve kasım ayı boyunca gerçekleştirilen indirim kampanyalarının birleşimiyle kendi işlem hacmi rekorunu kıran Mobilexpress'in verilerine göre, bu dönemde yapılan alışverişlerin toplam tutarı 3,4 milyar TL oldu. Mobilexpress'in aracılık ettiği toplam 25,6 milyon adet işlemin yüzde 61'i, kayıtlı kredi kartları üzerinden gerçekleşti. Mobilexpress donanımlı altyapısı sayesinde bu dönemde dakikada 12 bin 800 işleme, yüzde 99,99'luk sorunsuz çalışma oranıyla aracılık etti.

Mobilexpress CTO'su Murat Tural, Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarının dahil olduğu kasım ayı kampanyaları boyunca, kendilerine üye işyerlerinin bankalarda yaşanan kesintileri hissetmeden ödeme almasını sağladıklarını; Mobilexpress'te kurdukları altyapının akıllı yönlendirme mekanizmasının, böyle yoğun bir dönemde bile üyelerine sorunsuz hizmet sunmaya devam ettiğini söyledi. 

Mobilexpress CPO'su Erhan Ula ise Mobilexpress olarak her yıl olduğu gibi, tüm zamanların en yüksek hacimlerinin yaşandığı 2020 kampanya dönemini başarıyla tamamladıklarının ve Mobilexpress'e üye işletmelerin bu süreçte ödemelerini pürüzsüz ve sorunsuz biçimde almalarını sağladıklarının altını çizdi.

Mobilexpress son olarak geçtiğimiz temmuz ayında Collective Spark liderliğinde 2 milyon dolar yatırım almıştı. Şirket, eylül ayında ise faaliyetlerine “Lidio” çatısı altında devam edeceğini duyurmuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.