Gnarly Game Studio, WePlay Ventures’tan 500 bin TL yatırım aldı

4 genç girişimci tarafından kurulan ve mobil platformlara casual oyunlar geliştiren Gnarly Game Studio, ilk yatırımını aldı.
Gnarly Game Studio, WePlay Ventures’tan 500 bin TL yatırım aldı

Geçtiğimiz dönemlerde ülkemizdeki mobil oyun sektörünün hızla geliştiğini ve her geçen gün yeni yatırımlar aldığını sizlere aktarmıştık. Bugün paylaşılan bilgilere göre 4 genç girişimci tarafından kurulan ve mobil platformlara casual oyunlar geliştiren Gnarly Game Studio, ilk yatırımını aldı.

Paylaşılan bilgilere göre Gnarly Game Studio, 5 milyon TL değerleme üzerinden 500 bin TL tohum yatırım aldı. Söz konusu yatırım ise WePlay Ventures tarafından yapıldı. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Eylül ayında erken aşama oyun girişimlerine yatırım yapacak olan WePlay Ventures duyurulduğunu sizlere aktarmıştık.

Gnarly Game Studio'nun paylaştığı bilgilere göre alınan 500 bin TL'lik yatırım, beta aşamasında bulunan “Cetchy” oyununun dünyada ölçeklenebilir seviyeye getirilmesi için kullanılacak. Battle Royale tarzında casual bir oyun olarak karşımıza çıkan “Cetchy” kısa süre önce açık betaya alındı.

Öncelikle Brezilya pazarında test sürecine başlanan oyun, kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Aldıkları yatırım ile ekiplerini de genişletecek olan Gnarly, test süreçlerine ek olarak geliştirme aşamalarına da yoğun bir şekilde devam ediyor.

Cetchy isimli oyunlarında arkadaşlık ve co-op sistemlerini aktif etmeye hazırlanan Gnarly ekibi, devamında 3 harita, 6 karakter, 4 oyun modu ve 20’den fazla kostümü oyuna dahil ederek hedef kitlesini genişletmeyi ve kullanıcıların uzun süreler sıkılmadan oynayabileceği bir oyun yaratmayı hedefliyor.

Uzun süredir casual mobil oyunlar üzerinde çalıştıklarını ve bu alanda dünyanın en önemli stüdyolarından biri olmayı hedeflediklerini belirten Gnarly Game Studio kurucu ortaklarından Ferhat Tepe, Gnarly ismini tüm dünyaya tanıtarak, oyunlarının milyonlarca kişi tarafından beğeniyle oynanılacağı günler için durmadan çalıştıklarını dile getirdi.

Özellikle son yıllarda gerçekleşen oyun sektörü özelindeki gelişmelerin herkesin de tanık olduğu gibi muazzam seviyede olduğunu belirten WePlay Ventures Yönetici Ortağı Bora Koçyiğit, ülkemizde de sayıları her geçen gün artan birbirinden yetenekli oyun stüdyoları olduğunu ve Gnarly Game Studio’nun da bu stüdyoların başında geldiğini düşündüklerini sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.