Rakamlarla Trendyol'un Kasım kampanyası sonuçları

Trendyol 1,5 milyar ziyaret ile yeni bir rekora imza atarken, aktif kullanıcı sayısı ise 25 milyona ulaştı. Trendyol tedarikçilerinin satışları ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla, yüzde 158 büyüme gösterdi. 
Rakamlarla Trendyol'un Kasım kampanyası sonuçları

Platformunda on binlerce tedarikçiye ev sahipliği yapan Trendyol'un, Kasım’da düzenlediği “Süper İndirim Günleri" ve “Efsane Günler” kampanyalarını yeni rekorlarla tamamladığını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. 

Trendyol'un bugün açıkladığı Kasım sonuçlarına göre; Kasım’da Trendyol tedarikçilerinden Türkiye’nin dört bir yanına toplam 60 milyon adet ürün satışı gerçekleşti. Kasım ayı boyunca Trendyol'da 5 milyon çeşit ürünün müşterilere indirimli fiyatlarla sunulduğunu söyleyelim. Trendyol tedarikçilerinin satışları ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla, yüzde 158 büyüme gösterdi. 

Trendyol, Kasım’da 1,5 milyar ziyaret ile yeni bir rekora imza atarken, aktif kullanıcı sayısı ise 25 milyona ulaştı. Kampanyanın son günü olan cuma akşamında ise anlık olarak 1,85 milyon Trendyol müşterisinin platformda buluşmasıyla, şirket bir rekor daha kırmış oldu. 

Kasım kampanyalarına Anadolu’dan büyük ilgi Trendyol Kasım kampanyalarına en yoğun ilgiyi İstanbul, Ankara, İzmir’in gösterdiğini belirtelim. Üç büyük şehri Bursa, Antalya, Kocaeli, Adana, Mersin, Konya ve Gaziantep takip etti. Tüm Türkiye’deki Trendyol tedarikçileri arasında en çok sipariş alan iller ise üç büyük ilin ardından Denizli, Aydın ve Kocaeli oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.