TamEntegre'den uygun fiyatlı yeni çözüm: Faturatör

Uygun fiyatlı bir seçenek sunma adına yeni projesini hayata geçiren TamEntegre, Faturatör isimli yeni projesini yaklaşık 10 gün önce kullanıma sundu.
TamEntegre'den uygun fiyatlı yeni çözüm: Faturatör

Çok kanallı satış yapanlara özel bulut tabanlı entegrasyon sistemi sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan TamEntegre'den ilk olarak 2017 yılının Ağustos ayında sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında ise Albaraka Türk'ten yatırım alan TamEntegre, bugün yeni projesi ile karşımıza çıktı. 

Uygun fiyatlı bir seçenek sunma adına yeni projesini hayata geçiren TamEntegre, Faturatör isimli yeni projesini yaklaşık 10 gün önce kullanıma sundu. E-ticaret, pazar yeri satıcıları ve KOBİ'ler için hazırlanan hızlı ve kolay fatura entegrasyon çözümü olan Faturatör, uygun fiyatlı bir alternatif olma hedefi ile yola çıktı. Faturatör'ün şu an için 100'e yakın kullanıcıya sahip olduğunu da ekleyelim.

TamEntegre altyapısı ile kurulan Faturatör sayesinde N11, Gittigidiyor, Hepsiburada, Trendyol, Epttavm gibi bilinen pazar yerlerindeki mağazalarınızın siparişlerini tek noktadan yönetebilirsiniz. Hızlı bir şekilde kullanıcılarının e-fatura geçişlerini de sağlayan Faturatör, bulut tabanlı olarak hizmet veriyor.

Faturatör'un sunduğu özellikler arasında tüm pazar yerlerindeki siparişlerinize ait faturalarınızı tek noktadan kesebilme, Gittigidiyor ve N11 üzerinden gelen ürün sorularınızı tek noktadan görüntüleyebilme, kargolarınızı tek noktadan yönetebilme, basit ön muhasebe kayıtlarınızı tutabilme ve günlük, haftalık, aylık, yıllık ya da özel satış performansınınızı tek yerden görüntüleyebilme de yer alıyor.

İlk ay ücretsiz deneme imkanı sunan Faturatör, sonraki 3 ay için ise aylık 1 TL ücret talep ediyor. Bu sürenin ardından ise Faturatör'un fiyatı aylık 15 TL. Faturatör'ün Webrazzi okuyucularına özel olarak "Webrazzi" kodu ile 1 aylık ücretsiz kullanım hakkı sağladığını da ekleyelim. "Webrazzi" kodunu 31.03.2021 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.