SPONSORLU

Dijital YGA Zirvesi 2020 Başvuruları Açıldı. Son Başvuru 6 Aralık!

Çift Kanatlı girişimciler ve yatırımcılar bu zirvede buluşuyor. Çift kanatlı projeler İstanbul’dan dünyaya yayılıyor. Bu sene Zirve sanal deneyimlerle çok daha interaktif olacak!
Dijital YGA Zirvesi 2020 Başvuruları Açıldı. Son Başvuru 6 Aralık!

Her sene Zorlu PSM’de gerçekleşen YGA Zirvesi’ne kapasiteden dolayı 3000 kişi katılabiliyordu. Bu sene dijital zirvedeki 10.000 katılımcıdan biri olabilirsiniz. 

İnteraktif Deneyimler 

Katılımcılar anlık soru sorabilecek, anketlere katılabileceksiniz. Aynı zamanda, aralarında YGA HayalOrtakları Sani Şener, Ümit Boyner, Erol Tabanca, Gamze Cizreli, Haydar Yenigün, Kaan Terzioğlu, Agah Uğur, Yüksel Çomak ile sohbet edebileceksiniz. 

Uluslararası Konuşmacılar 

YGA Zirvesi’nde Endeavor kurucusu Linda Rottenberg, Dr.Mehmet Öz, New York Times Bestseller yazar Zainab Salbi, Vuslat Doğan Sabancı, Prof. Mehmet Toner, Sina Afra, Prof. Mehmet Toner, Melih Ödemiş ve daha birçok konuşmacıyı ağırlayacağız.

Gençlerin Nabzını Tutan Araştırma Sonuçları

YGA Zirvesinde başka bir ilk de YGA Futurebright iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz Gençlik ve GirişimcilikAraştırması. Zirvede gençlerin girişimciliğe bakış açısı, rol modelleri, geleceğe dair fikir ve duyguları gibi pek çok sorunun cevabını bulabileceksiniz.

Gençler ve kendini genç hissedenler 

Bu sene Zirve’ye lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra, master ve doktora öğrencileri, girişimciler ve şirketlerde çalışan genç profesyoneller de katılabilecek. 

Dijital YGA Zirvesi 2020 başvuruları açıldı. Detaylı bilgi ve başvuru için: https://zirve.yga.org.tr

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.