Webrazzi Summit 2020'nin konferans programı belli oldu

Birbirinden değerli konuşmacılarını açıkladığımız, Webrazzi Summit 2020'nin konferans programı da belli oldu.
Webrazzi Summit 2020'nin konferans programı belli oldu

Webrazzi Summit 2020, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde tıpkı Webrazzi Dijital ve Webrazzi Developer gibi online olarak gerçekleşecek. Konferansımızda perakendenin dijital dönüşümünden, e-ihracata, mobilden, yapay zekaya ve yatırım ekosistemine dair birçok konu, Türkiye ve dünyadan alanında uzman konuşmacılarla beraber mercek altına alınacak.

Webrazzi Summit 2020, 4 farklı salonda konuklarını ağırlayacak. Disrupt, Grow, Start ve Academy salonlarında birbirinden değerli konuşmacılar, internet ekosisteminin en merak edilen konularıyla sahnede olacak. Geçtiğimiz haftalarda ilk 50 konuşmacısını açıkladığımız, geçtiğimiz hafta da yeni konuşmacılarını sizlerle paylaştığımız Webrazzi Summit 2020'nin konferans programı da belli oldu. Programa dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Konferansımızda Covid-19 dönemiyle hayatımızda daha fazla yer edinen online süpermarket, dijital yayıncılık ve e-ticaret gibi konuların yanı sıra, Avrupa, MENA ve Türkiye'de yatırımcılık, e-ihracat, fintech, sağlıkta dijital dönüşüm, dijital pazarlama, hızlandırma programları ve çok daha fazlası konuşulacak. Türkiye'nin en büyük girişimcilik yarışması olan ve ilk olarak 2015 yılında düzenlediğimiz Webrazzi Arena da Webrazzi Summit 2020'de online olarak gerçekleşecek. 

Webrazzi Summit 2020'nin konferans programına ve konuşmacılarına buradan göz atabilirsiniz; konferansımıza katılmak içinse buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

   

İletişim Sponsoru

Destekleyenler

  

Tercüme Sponsoru

Startup Lounge İş Ortakları

 

Medya Sponsorları

     

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.