Otovınn, KT Portföy Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu liderliğinde 5 milyon TL yatırım aldı

Serkan Bakırtaş tarafından 2013 yılında kurulan Otovınn, paylaşılan bilgilere göre KT Portföy Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun öncülük ettiği yatırım turunda 5 milyon TL yatırım aldı.
Otovınn, KT Portföy Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu liderliğinde 5 milyon TL yatırım aldı

Otomobil kullanıcılarının sürekli ihtiyaç duyduğu servis, bakım ve koruma, kuaför, otopark, lastik değişimi ve vale gibi satış sonrası hizmetleri tek çatı altında toplayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Otovınn, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Kurumsal ve bireysel kullanıcıların sahip olduğu araçlar için satış sonrası hizmetleri tek çatıda toplayan ve Serkan Bakırtaş tarafından 2013 yılında kurulan Otovınn, paylaşılan bilgilere göre Kuveyt Türk ve Vakıf Katılım tarafından yatırımcı olarak desteklenen KT Portföy Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun öncülük ettiği yatırım turunda 5 milyon TL yatırım aldı.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Otovınn, bundan sonraki süreçte kullanıcı sayısını artırmayı, saha operasyonlarını güçlendirmeyi ve yazılım altyapısı ile dijitalizasyon sürecini geliştirerek yurt dışına açılmayı hedefliyor.

KT Portföy Teknogirişim GSYF olarak yurt içi ve yurt dışı yatırımcılarının dahil olduğu bir süreçle 5 milyon TL’lik bir yatırım turunu başarıyla tamamladıklarını dile getiren KT Portföy Yönetimi Genel Müdürü Hamit Kütük, Otovınn'ın aldığı bu yatırımla mevcut hizmet noktalarını ve müşteri portföyünü artıracağını ve sahip olduğu yazılım altyapısını güçlendirerek, bireysel ve kurumsal müşterilerine satış sonrası araç bakım hizmetleri sunan bir teknoloji şirketi olarak hizmet edeceğini de sözlerine ekledi.

Serkan Bakırtaş

Anlaşmalı olduğu hizmet noktalarıyla tüm Türkiye’de hizmet veren Otovınn'ın otomotiv sektöründe kullanıcılara akıllı yönetim sistemi hizmetleri vermeyi hedeflediğini dile getiren Otovınn Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Bakırtaş, hedeflerinin Türkiye çapında kayıtlı 17 milyon otomobil ve benzeri aracın kurumsal ve bireysel kullanıcılarına hizmet vermek olduğunu da aktardı.

81 ilde anlaşmalı olduğu 1600'den fazla hizmet noktasında kullanıcılarına sabit fiyatla, kaliteli ve sigortalı hizmet ve operasyonel kolaylık sağlayan Otovınn, özellikle kurumsal kullanıcılar için operasyonel giderlerde kontrol imkanı veren da veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.