Webrazzi Summit 2020'nin 34 yeni konuşmacısı

Webrazzi Summit 2020'nin ilk 50 konuşmacısını daha önce sizlerle detaylı bir şekilde paylaşmıştık. Şimdi ise Webrazzi Summit 2020'nin yeni konuşmacılarına göz atıyoruz.
Webrazzi Summit 2020'nin 34 yeni konuşmacısı

Covid-19 ile hayatımıza giren en önemli kavramlardan birinin online etkinlikler olduğunu söyleyebiliriz. Biz de bu dönemde, Webrazzi olarak her sene fiziksel olarak gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Dijital ve Webrazzi Developer etkinliklerimizi online ortama taşıdık. Başarılı geçen iki etkinliğimizin ardından şimdi sıra Webrazzi Summit 2020'de!

21-22 Ekim tarihlerinde, 2 gün olarak gerçekleşecek Webrazzi Summit konferansımız da tıpkı Webrazzi Dijital ve Webrazzi Developer gibi online olarak gerçekleşecek. Perakendenin dijital dönüşümünden, e-ihracata, mobilden, yapay zekaya ve yatırım ekosistemine dair birçok konu ise konferansımızın gündemini oluşturacak.

Bu sene Disrupt, Grow, Startup ve Academy olmak üzere 4 farklı salonda gerçekleşecek konferansımızın ilk 50 konuşmacısını daha önce sizlerle detaylı bir şekilde paylaşmıştık. Şimdi ise Webrazzi Summit 2020'nin yeni konuşmacılarına göz atıyoruz.

Ali Beklen - HotelRunner

Ali Beklen, çeşitli finansal kurumlarda ve IBM'de 10 yıldan fazla çalıştıktan sonra, tüm dünyadaki konaklama tesisleri ve seyahat acentelerini dijitalleştirmek amacıyla, Arden Agopyan ile birlikte HotelRunner'ı kurdu. Uluslararası hakemli akademik dergilerde ve konferanslarda yayınları da bulunan Beklen, seyahat sektörünün dijital dönüşümüne odaklanan küresel birçok kuruluş ve girişime de danışmanlık yapmaktadır.

Arzu Eryılmaz - İTÜ ARI Teknokent

Şu anda aktif olarak İTÜ ARI Teknokent Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak çalışmaktadır. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Yüksek Lisansı süresince üzerinde çalıştığı ‘marka kimliği, kurum kimliği ve imaj yönetimi’ konularındaki bilgisi sayesinde, Teknopark, Teknoloji Transfer Ofisi ve Kuluçka Merkezi gibi yapıların kurulması, geliştirilmesi ve yönetimi faaliyetlerine ‘kurumsal iletişim’ boyutunu da eklemiş; parçası olduğu her kurumun Kurumsal İletişim görevini de bil fiil üstlenmiştir.

Ataç Tansuğ - Turkcell

Ataç Tansuğ, 26 Eylül 2019 itibarıyla Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. İş hayatına 1999 yılında Datapro’da Sistem Destek Mühendisi olarak başlayan Tansuğ, 2002 - 2009 yılları arasında Alcatel Lucent’de Uluslarası NGN / IMS Destek Mühendisi, Takım Liderliği ve Takım Müdürlüğü görevlerinde yer almıştır. 2009 - 2011 döneminde Alcatel Lucent Türkiye ve Azerbaycan bölgesin de Ürün Servis Direktörlüğü görevini yürütmüş, kurumdaki son iki yılında Global Müşteri Servisleri Direktörlüğünde görev almıştır. 2013 yılında Turkcell Grubu’na Turkcell Superonline Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Ataç Tansuğ, 2 016’da Turkcell’de Transmisyon & Temel Şebeke Planlama Direktörü ve son olarak 2017’de Dijital Servisler & Çözümler Teknoloji Direktörlüğü görevlerini üstlenmiştir.

Atakan Demirci - IAB Türkiye

Dijital medya ve pazarlama kariyerine 2007 yılında başladı. ‘Medya planlama ve satın alma’ göreviyle başladığı bu yolculuğa OMD Türkiye’de Associate General Manager olarak devam etmektedir. Ayrıca IAB Türkiye’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Programatik ve Veri Çalışma Grubu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.

Ayşe Ketenci - IAB Türkiye

Boğazici Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde lisans, Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişimi bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Ayse, kariyerine Fida Film’de pazarlama bölümünde basladı. Rekta Reklam’da medya planlamasından sorumlu olarak çalışmasını takiben, 2008 yılında Starcom Mediavest Group’da P&G, Samsung gibi çeşitli reklamverenlerin entegre ilet işim planlamasını yönetti. 2016’dan itibaren Vodafone Türkiye’de kıdemli medya müdürü olarak çalışan Ayse, online ve offline medya satınalma ve planlama süreçlerine liderlik etmekte; Vodafone’un global adtech yapılanma ve insourcing süreçlerinin Türkiye ba cağını yönetmektedir. Eş zamanlı IAB Yönetim Kurulu üyesi olarak, dernek bünyesinde Influencer Pazarlaması, Digital Ses ve Açıkhava çalışma gruplarında da başkanlık görevini yürütmektedir.

Beril Alakoç - Petrol Ofisi

İngiltere Kent Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Beril Alakoç, Pazarlama alanında master programını ise Bristol Business School’da tamamladı. Kariyerine 1998 yılında Unilever’de başlayan Alakoç, çeşitli ürünlerin marka müdürlüğünü yürütmesinin ardından Türkiye, Kuzey Afrika, Orta Doğu Bölgesi’nden sorumlu Marka Geliştirme Müdürü olarak Dubai’de görev aldı. Son olarak Türkiye, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Rusya bölgesinde kişisel bakım ürünlerinden sorumlu Marka Geliştirme Direktörü pozisyonunda bulunan Beril Alakoç Orhonoğlu, 1 Aralık 2017 tarihi itibariyle Petrol Ofisi yönetiminde oluşturulan Chief Marketing Officer (CMO) görevini üstlendi.

Berna Akın Eriş - YouTube strateji danışmanı

10 yıllık kurumsal hayatının büyük kısmında Google EMEA ve Google Türkiye’de çalıştı ve bu sürede YouTube başta olmak üzere, çeşitli Google reklam çözümleri konusunda büyük rekamverenlere danışmanlık yaptı. Özellikle YouTube’dan sorumlu olduğu dönemde, global çapta bilinen pek çok marka için YouTube stratejisi ve YouTube SEO konusunda projelerde yer aldı. İlk çocuğunu dünyaya getirmesiyle kendi annelik deneyimini paylaştığı YouTube.com/AcemiAnne kanalını kurdu. 2020’de İngiltere bazlı Get Found Lab’i kurarak profesyonel yaşamına YouTube strateji ve YouTube SEO danışmanlığı yaparak devam ediyor.

Burak Sezercan - Türkiye İş Bankası

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1996 yılında mezun olan Sezercan, City University Cass Business School'da Bankacılık ve Uluslararası Finans konusunda yüksek lisans programını 2002 yılında tamamlamıştır. 1996 yılında İş Bankası'nda Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Sezercan, 2005 yılında Risk Yönetimi Bölümü Müdür Yardımcılığına, 2008 yılında Risk Yönetimi Bölümü Birim Müdürlüğüne, 2011 yılında Strateji ve Kurumsal Performans Yönetimi Bölüm Müdürlüğüne yükseltilmiştir. 2016 yılında İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölümü Bölüm Müdürlüğüne atanmıştır.

Bülent Tekmen - Colendi

Bülent Tekmen 2012 yılında aslında klasik bankacılık dışında bir şirket olmasına rağmen “The Bank for the unbanked” sloganı ve alışılmış yöntemlere alternatif bir lider ödeme sistemi sağlayıcısı olma hedefiyle Türkiye’nin en önemli fintek şirketlerinden olan İninal'ı kurdu. 2016 yılında ise geliştirdiği teknoloji mimarisi sayesinde merkezi olmayan kredibilite skorlama ve mikrokredi konularında dünya lideri olmayı hedefleyen Colendi'yi kurmuştur.

Cem Sertoğlu - EarlyBird Venture Capital

2006 yılından beri teknoloji firmalarına yatırım yapan Cem Sertoğlu, şu anda Türkiye’nin en büyük yatırım firmalarından EarlyBird Venture Capital’in ortağı. Yemeksepeti, GittiGidiyor gibi Türkiye’deki başarılı girişimlere zamanında (erken) yatırım yapmış olan Sertoğlu, Texas Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun. Daha önce, Golden Horn Ventures ve iLab Ventures, Türkiye’nin önde gelen iki girişim sermayesi şirketlerinin Genel Ortak Girişim Ortağı olarak çalışmıştır. 2008 yılına kadar, Türk sosyal ağ Mondus'un kurucu CEO’sudur. SelectMinds’ın 1999 yılında kurucuları arasında yer aldı ve Mart 2005 tarihine kadar liderliğindeki kurumsal sosyal ağ alanında lider oldu. 2005 yılında SelectMinds’tan ayrıldı. SelectMinds’ın yedi yıl boyunca strateji danışmanı oldu.

Cüneyt Erpolat - Alibaba.com

Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Cüneyt Erpolat, kariyeri boyunca yüksek teknoloji sektöründe görev aldı. 1997 yılından bu yana Xerox, Microsoft, Aveave GRENKE gibi uluslararası şirketlerde çeşitli yönetici pozisyonlarında çalıştı. Cüneyt Erpolat, 2013 yılından bu yana Alibaba.com’un Türkiye, Almanya ve İngiltere Pazar lideri olarak çalışmaya devam ediyor.

Dilara Rassad Alkoç - Teknasyon

Dilara Rassad Alkoç, 2015 yılından bu yana Teknasyon Yazılım şirketinde Genel Müdürlük görevini sürdürmektedir. Profesyonel iş hayatına 2001 yılında Aria/Avea (şimdiki adı ile Türk Telekom) şirketinde başlamış, GSM operatörlerindeki kariyerine 2009-2015 yılları arasında Turkcell’de Katma Değerli Servisler, İş Ortaklığı Yönetimi bölümlerinde devam etmiştir. İtalyan Lisesi mezunu olan Rassad Alkoç, İTÜ Mimarlık Fakültesi lisans ve Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama yüksek lisans eğitimi almıştır.

Dilek Dayınlarlı - ScaleX Ventures

ScaleX Ventures'ın kurucusu ve yönetici ortağıdır. Sadece finansal olarak değil, operasyonel olarak da yatırım yapıyor. Yatırımları özellikle SaaS, kurumsal yazılım, AI, genomik ve tüketici teknolojisi üzerine. ScaleX'i kurmadan önce, erken aşama bir teknoloji risk sermayesi olan 212 Capital Partners'da yatırımcıydı. iyzico ve Insider gibi şirketlere yatırım yaptı. Dilek Dayınlarlı, 212'den önce Groupon'da Direktör, Accenture'da Yönetim Danışmanı ve Koç Grubu'nda Business Developer olarak çalıştı.

Doruk Yılmaz - Facebook

Bornova Anadolu Lisesi’nden sonra Yeditepe Üniversitesi Ekonomi bölümünü burslu olarak tamamladı. Türkiye’nin en büyük reklam verenleri Unilever (2007-2011), Turkcell (2011-2017) ve Coca-Cola Company’de (2017-2018) ve İngiltere Reckitt Benckiser’de çeşitli kademelerde marka pazarlama ve dijital iletişim alanlarında yöneticilik yaptı. Yüksek lisansını Oxford Üniversitesi Said Business School’da Strateji ve Inovasyon programından tamamlayan Doruk Yılmaz Facebook’ta EMEA Bölgesinde Business Education Partner olarak görev yapıyor. Ajansların, markaların ve sivil toplum kuruluşlarının Facebook ailesine ait uygulama ve hizmetlerinin pazarlama kampanyalarında daha efektif kullanılması için eğitimler veriyor ve dizayn ediyor.

Dr. Mahmut Kurşun - IAB Türkiye

İstanbul Erkek Lisesi’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden lisans, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden yüksek lisans ve doktora derecelerini aldı. 1997-2003 yılları arası Ciner Grubu şirketlerinden Park Holding bünyesinde enerji ve madencilik projelerinde Proje Finans Koordinatörü olarak görev yaptı. 2003-2007 yılları arasında Sabah ve ATV grubunda “Bilgi Sistemleri Grup Başkanı” olarak çalıştı. 2015-2019 yılları arasında IAB Türkiye Başkanlığı görevini üstlendi. Halen Ciner Grubu’nda “Bilgi Grubu Başkanı” aynı zamanda “Cam ve Kimyasallar Grubu Başkan Yardımcısı” olarak görev yapmaktadır. IAB Türkiye ve Avrupa Yönetim Kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Dr. Mike Short CBE

Mike Short, elektronik ve telekomünikasyon alanında 40 yılı aşkın deneyime sahiptir ve 17 yıl boyunca O2 cep telefonu ağının ana şirketi olan Telefonica'nın Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Birleşik Krallık'ta 3G mobil teknolojileri ve Telefonica Europe için araştırma ve geliştirmeye öncülük etti. Kariyeri aynı zamanda mobil teknolojide uluslararası teknik standartların desteklenmesini de içerir ve aynı zamanda Global GSM Association, UK Mobile Data Association'ın eski Başkanı ve Institute of Engineering and Technology'nin başkanıdır. Halen Surrey, Coventry, Leeds, Lancaster ve Salford üniversitelerinde misafir profesör olarak görev yapıyor.

Efecan Erdur - Kolay İK

İstanbul Teknik Üniversitesi, Jeoloji Mühendisliği bölümünü kazandı. Okula girdiği ilk günden beri teknoloji şirketlerinde yazılım geliştirme alanlarında çalıştı. Yazılım mühendisi olarak 5 yıl çalıştıktan sonra, üniversitedeki son yılında Kolay’ı kurma kararı aldı ve kurucu ortaklarıyla birlikte girişimcilik serüvenini 2015 yılında başlatmış oldu. Kolay; şirketlerin insan kaynakları verileri etrafındaki özlük bilgileri, izinler, performans takibi, vardiya yönetimi ve raporlama gibi işlemlerin yapılmasını sağlayan bir insan kaynakları platformudur. Kolay bugün 10’dan fazla ülkede, 200 binden fazla kullanıcı ve 1000’den fazla şirkete hizmet vermektedir.

Emre Ölçer - Türkiye İş Bankası

İş Bankası Dijital Bankacılık Bölümü’nde Girişimcilik Birim Müdürü olarak görev yapan Emre Ölçer, 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 18 yıldır Türkiye İş Bankası bünyesinde bulunan Ölçer, 2002 yılında Müfettiş Yardımcısı olarak başladığı kariyerini, 2011 yılından itibaren Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölümü’nde Müdür Yardımcısı ve Birim Müdürü unvanlarıyla Kitlesel ve Üst Kitlesel müşteri segmentlerinin yöneticisi olarak sürdürdü. 2018 yılının Haziran ayından bu yana Girişimcilik Birim Müdürü olarak görev yapan Ölçer, Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın yürütülmesinden ve girişimcilik ekosistemi ile ilişkilerden sorumludur.

Eren Koçyiğit - NBT

Dr. Eren Koçyiğit, markalara, ajanslara, hızlandırıcılara ve bireylere büyüme odaklı pazarlama alanında ürünler, servisler ve eğitimler sağlayan Londra merkezli NBT(NextBigThing) büyüme stüdyosunun kurucusudur. Dr. Eren Koçyiğit, Middlesex, Birmingham, İTÜ, Bilgi üniversitelerinde yarı zamanlı pazarlama dersleri vermekte, London&Partners, Startupbootcamp, Founder Institute ve Innogate gibi hızlandırma programlarında pazarlama alanında mentorlük yapmaktadır.

Eser Lapanta - Unilever

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümlerinden 2008 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Pınar Süt şirketinde asistan ürün müdürü olarak başlayan Eser Lapanta, Unilever Türkiye’ye 2010 yılında katılmıştır. 2010 - 201 8 yılları arasında hem Türkiye hem de NAMET bölgesinde Magnum, Cornetto ve Carte’dor gibi dondurma markalarına liderlik eden Eser Lapanta 2018 yılından itibaren Unilever Dondurma Kategorisinden sorumlu pazarlama direktörü olarak çalışmaktadır.

Gamze Arbak - Philips

1999 Yılında ODTÜ Biyoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra Ankara’da EMA Ltd. A.Ş’de Klinik Aplikasyon Uzmanı olarak iş hayatına adım attı. Daha sonra Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler’de Satış Pazarlama Müdürü olarak çalışmaya başladı. Bu sırada Yeditepe Üniversitesi’nde MBA programını tamamlayarak, 2007 yılında Philips’te Doğu Avrupa Bölgesi Satış Pazarlama Müdürü görevine başladı. 12 Yıldır Philips’te farklı farklı görevler üstlendi. Son olarak 2019 yılında Philips Türkiye Sağlık Sistemleri Pazarlama Direktörü olarak atandı.

Hande Çilingir - Insider

Hande Çilingir, London School of Economics, Economics & Management bölümünden mezun olduktan sonra Shanghai University’de International Chinese and Culture yüksek lisans programını bitirdi. İngiltere’de başlayan ve Çin’de devam eden eğitim ve sonrasında kurumsal kariyerinin ardından, ilk girişiminden `exit` yapan Hande Çilingir, 2012 yılında 5 kurucu ortak ile birlikte Insider’ı kurdu. 2014 yılında Endeavor Girişimcisi olarak seçilen Hande Çilingir, 2016 yılında Microsoft tarafından gerçekleştirilen “Teknolojinin Kadın Liderleri” yarışmasında “Yılın Başarılı Kadın Girişimcisi” ödülüne layık görüldü.

İlyas Teker - Mosanta

İlyas Teker, az markaya, özel olarak hazırlanan SEO danışmanlığı veren Mosanta.com’un kurucusu. Toplamda 11+ yıldır SEO alanında Pegasus, Coca-Cola, adidas, Sony gibi 200’den fazla markaya Türkiye, Avrupa ve Amerika’da SEO danışmanlığı verdi. Uzun bir süre Amerika, Chicago’da SEO Direktörü olarak çalıştı. Dijital pazarlama ile ilgili konferansların yanında İlyas, popüler bir çok pazarlama dergisi ve web sitesinde makaleler yazıyor. Ayrıca İngiltere’de faaliyet gösteren DeepCrawl şirketinin danışman kurulunda yer alıyor.

Kaan Akın - Hackquarters

Kaan Akın, 20'den fazla startup kurdu ve yönetti. 2015'ten beri Hackquarters, girişim hızlandırıcı ve kurumsal yenilik Launchpad'i kurdu. Hackquarters başlamadan önce Yandex'de bir dizi ürün piyasaya sürdü, PepsiCo'da dijital medyayı yönetti. TRAngels Melek Yatırım Ağı'nın kurucu ortağıdır. Şu anda 30'dan fazla önde gelen çok uluslu şirketle çalışıyor; ve günlük ajandada 150'den fazla girişim bulunuyor.

Kutay Güneştepe - İTÜ ARI Teknokent

İTÜ ARI Teknokent ileri aşama girişimcilik merkezi İTÜ MAGNET’in ve dijital üretim merkezi İTÜ MAGNET FAB’ın kuruluş süreçlerinde görev almıştır. Ayrıca İTÜ ARI Teknokent’in yürüttüğü uluslarası fonlarla desteklenen projelerin yürütücülüğünü yapmıştır. Şu anda İTÜ MAGNET’in yönetiminden ve bu merkezdeki ileri aşama girişimcileri destekleyecek eğ itim programlarının geliştirilmesinden ve organizasyonundan sorumludur. Ayrıca İTÜ Çekirdek’te mentor olarak görev almaktadır. 

Mehmet Bülent Kutacun - Türkiye İş Bankası

1976 yılında Kahramanmaraş’ta doğan Mehmet Bülent Kutacun, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. Mesleki kariyerine 1999 yılında İş Bankası'nda Kartlı Ödeme Sistemleri Bölümü’nde başlayan Mehmet Bülent Kutacun, 26 Ağustos 2019’da Kartlı Ödeme Sistemleri Müdürü olarak atandı. Mehmet Bülent Kutacun, evli ve iki çocuk babasıdır.

Murat Emirdağ - Hepsiburada

İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisan eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde çift ana dal okuyarak tamamladı. Lisansüstü MBA derecesini New York’un Columbia Üniversitesi’nde Columbia Business School’da Pazarlama ve Yönetim alanında aldı. Türkiye ve ABD’de çalışmalarını sürdüren Hepsiburada’da birçok farklı şirket ve organizasyonlarda Yönetim Kurulu Üyesi konumunda çalışmalar yürüten Emirdağ, aynı zamanda yeni ekonomi ve teknoloji odaklı M-Factory Ventures’ın da kurucusu. Murat Emirdağ, 2019 yılından beri Hepsiburada CEO'su olarak görev yapıyor.

Özge Gilan - Facebook

Özge Gilan, Facebook Türkiye Marka Direktörüdür. Facebook Türkiye’nin FMCG strateji ve partnerliklerini yönetmektedir. 10 yıldan fazla marka stratejisi oluşturma Tecrübesi olan Gilan, birçok yerel ve global markaya liderlik etmiştir. Facebook’tan önce Unilever’de marka müdürlüğü görevini yürütmüştür. Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Özge Gilan, bugüne kadar Nielsen, Danone, Unilever gibi kurumsal şirketlerde görev aldı. Gilan, 6 yıldan uzun süredir Facebook bünyesinde yer alıyor.

Ramazan Sarıcı - WRM Yönetim ve Danışmanlık

1986 yılında Çorum’da doğdu. Galatasaray Üniversitesi, İşletme bölümünden mezun oldu. Dijon/Fransa’da, Ecole Superieur de Commerce Dijon üniversitesinde işletme alanında eğitimine devam etti. İş hayatına Ekonomi Bakanlığı, CFCU / Merkezi Finans ve İhale Birimi’nde AB hibe programları kapsamında yapılan projelerin değerlendirilmesi ile başladı. Akabinde özel sektöre geçerek AB hibeleri alanında danışman olarak çalıştı. 2014 yılında kendi girişimi olan WRM Yönetim ve Danışmanlık firmasını kurdu. Bu süreçte birçok eğitim kurumunda “ Devlet Destekleri ” alanında eğitimler verdi. 

Şahin Boydaş - RemoteTeam.com

Boston’da doğan ve 6 yaşında Türkiye’ye geri dönen Şahin Boydaş, girişimciliğe ilk adımını 1999 yılında yani 17 yaşındayken CepDukkan.com ile attı. 2005 yılında Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. CepDukkan.com ’dan sonra, vitamin.com.tr , cocukceptelefonu.com ve beyazkutu.com gibi firmalari kurdu. 2012 yılında San Francisco’ya taşındı ve Silikon Vadisi’nde ilk girişimi olan MovieLala’yı kurdu. MovieLala’nın 33 yatırımcısı arasında Alan DeBevoise, milyarder Marc Benioff’tan, HBO President, Disney CFO gibi cok ünlü isimlerden yatırımlar aldı. Inc dergisi tarafından Hollywood'un en inovatif firması seçilen MovieLala ise Gfycat aracılığı ile exit etti. MovieLala sonrası Mojilala’yı daha sonra ise Leo AR’ı kurdu. Günümüzde son girişimi olan RemoteTeam.com'u ise 2019 yılında kurdu.

Sedat Yıldırım - istegelsin

Sedat Yıldırım İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Sedat Yıldırım, 2002 yılında İTÜ Bilgi Sistemleri Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İş hayatına 1997 yılında Boyner Grubu’nda Bilgi Sistemleri uzmanı olarak başlayan Yıldırım 2006 - 2014 arasında Beymen’de operasyondan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çalışırken kurum bünyesinde 8 yıl boyunca sürdürdüğü teknoloji, lojistik sorumluluklarının yanı sıra bu süreçte Beymen.com’un da kuruluş sürecinde aktif olarak rol aldı. 2018’de Yıldız Holding’e e-ticaret genel müdürü olarak transfer oldu. Sektör incelemesi sırasında e-ticarette süpermarket pazarındaki ihtiyacı gördü ve 1 yıl içerisinde istegelsin'i kurdu. 

Ufuk Şahin - Panteon Games

Bilkent Üniversitesi Matematik bölümünden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Animasyonu ve Oyun Teknolojileri bölümünde yüksek lisans yapan Ufuk Şahin, 2011 yılında ise Panteon Games'i kurdu. Panteon'un bu yıl Teknasyon ile güçlerini birleştirerek Rocket Games'i kurmasıyla Ufuk Şahin, Rocket Games'in de CEO'su olarak görev yapmaya başladı. Rocket Games'in hem geliştirici hem yayıncı kültürüne aynı anda sahip olan bir şirket olduğunu da hatırlatalım. 

Umut Erişen - Sodexo

Eğitimini TED Ankara Koleji ve ODTÜ İşletme bölümünde tamamlayan Umut Erişen, 2005 yılında Turkcell’e katıldı. Bir süre Turkcell’in bulut tabanlı iş çözümlerinin yönetim ve pazarlamasından sorumlu olarak çalışmış, ardından Related Digital bünyesinde ticari direktör olarak görev yaparak dijital pazarlama ve pazarlama teknolojileri alanında da tecrübe kazanmıştır. Son 2.5 senedir Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri A.Ş. bünyesinde pazarlama direktörü olarak çalışmakta olup Sodexo’nun Türkiye’de geçirdiği dijital dönüşüm kapsamında firmalar, çalışanlar ve üye iş yerlerine yönelik değer tekliflerine ve yenilikçi iletişim stratejilerine yön vermektedir.

Yalçın Sezen - Türkiye İş Bankası

1965 yılında İzmir‘de doğan Yalçın Sezen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1988 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak işe başladı. 1997-2005 yılları arasında çeşitli Müdürlüklerde görev yaptı.27 Eylül 2007 tarihinden Nisan 2011’e kadar İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı.13 Nisan 2011 tarihinde İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

  

İletişim Sponsoru

Destekleyenler

  

Tercüme Sponsoru

Startup Lounge İş Ortakları

 

Medya Sponsorları

     

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.