Webrazzi Summit 2020, 4 farklı salonda gerçekleşecek

Webrazzi Summit 2020, 4 farklı salonda iki gün boyunca konuklarını ağırlayacak. Disrupt, Grow, Startup ve Academy salonlarında birbirinden değerli konuşmacılar, internet ekosisteminin en merak edilen konularıyla sahnede olacak.
Webrazzi Summit 2020, 4 farklı salonda gerçekleşecek

Pandemi süreci hayatımızda önemli bir dönüm noktası oldu. Bu dönemde, iş dünyasına dair birçok şey dijitale kayarken, şirketler uzaktan çalışma yöntemini tercih etmeye başladı; hatta birçok şirket bu yöntemi kalıcı hale getirdi. Covid-19 ile hayatımıza giren en önemli kavramlardan biri de "online etkinlikler" diyebiliriz.

Biz de Webrazzi olarak her sene fiziksel olarak gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Dijital ve Webrazzi Developer etkinliklerimizi online ortama taşıdık. Başarılı geçen iki etkinliğimizin ardından şimdi sıra Webrazzi Summit 2020'de!

Webrazzi Summit 2020, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde tıpkı Webrazzi Dijital ve Webrazzi Developer gibi online olarak gerçekleşecek. Konferansımızda perakendenin dijital dönüşümünden, e-ihracata, mobilden, yapay zekaya ve yatırım ekosistemine dair birçok konu, Türkiye ve dünyadan alanında uzman konuşmacılarla beraber mercek altına alınacak. Webrazzi Summit 2020, 4 farklı salonda konuklarını ağırlayacak. Disrupt, Grow, Startup ve Academy salonlarında birbirinden değerli konuşmacılar, internet ekosisteminin en merak edilen konularıyla sahnede olacak.

Disrupt, Grow, Startup ve Academy salonları iki gün boyunca dolu dolu

1. Gün

Disrupt salonunun ilk gününde birbirinden değerli konukları ağırlayacağız. Speedinvest'in yönetici ortağı Oliver Holle, TCV'nin General Partner'ı John Doran gibi teknoloji ekosisteminin önemli isimleri Disrupt salonunda olacak. Disrupt salonu ilk gününde Webrazzi Arena'ya da ev sahipliği yapacak. Webrazzi Arena'ya katılacak olan girişimlerin sunumları saat 15:30'da başlayacak ve yarışmanın finali ile birlikte saat 16:00'da konferansımızın ilk günü sonlanacak.

Grow salonunun ilk gününde ise Alemşah Öztürk, dijital pazarlama yatırımlarını anlatmak üzere sahnede olacak. E-ticarette büyüme, pandemide dijital pazarlama iletişimi ve çalışan mutluluğu ile e-ihracat Grow salonunun ilk günde öne çıkan konuları olacak. 

Startup salonunun ilk gününde 30'dan fazla girişim, yaptıkları işe ve kim olduklarına dair detaylı sunumlarını gerçekleştirecek. Markaların veya kişilerin işine yarayacak araçların yanı sıra önemli iş birlikleri için Startup salonunu yakın takibe almanızı öneririz.

Academy salonunun ilk gününde ise içerik pazarlama ve diyalog bazlı ticaret konularında öne çıkan workshop'ları izleme fırsatı yakalayacağız.

2. Gün

İkinci güne geçtiğimizde Disrupt salonunda Türkiye'deki yatırımcıların radarı, MENA bölgesinin önemli yatırımcıları ve önemli girişimler sahnede olacak. Son dönemde aldığı yatırımlarla ve 4 milyar doları geçen değerlemesi ile dikkat çeken Gingko Bioworks de ikinci gün Disrupt sahnesinde olacak.

Grow salonunun ikinci gününde ise yatırımcıların gözdesi fintech'ler sahnede olacak. Değişen finansal teknolojiler, geleceğin bankaları, ödeme sistemleri ve blockchain de Grow salonunun öne çıkan konuları olacak. Grow salonunda öğlenden sonra dijital yayıncılık, oyun ekosistemi ve dijital pazarlama gibi konular gündemde olacak.

Startup salonunun ikinci gününde girişimlere mentorluk yapmış önemli isimler girişimlerin şirketleşmesine uzanan yolculuğa dair önemli bilgileri paylaşacaklar. Girişimlerin nasıl yatırım alabileceği, teşviklerden nasıl yararlanabilecekleri ve exit konusunda nasıl yol alabilecekleri gibi konular Startup salonunun ikinci gününde öne çıkacak.

Academy salonu ikinci gününde de dolu dolu içeriklere sahip olacak. Yapay zekadan büyüme odaklı pazarlamaya birçok konu Academy sahnesinde konuşulacak.

Webrazzi Summit 2020'nin konuşmacılarını detaylı olarak buradan inceleyebilir; konferansla ilgili merak edilenlere buradan ulaşabilirsiniz. Konferansımıza katılım sağlamak isterseniz buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

  

İletişim Sponsoru

Destekleyenler

  

Tercüme Sponsoru

Startup Lounge İş Ortakları

 

Medya Sponsorları

     

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.