İş gücü ve ekip yönetim aracı Zira, 3,1 milyon dolar yatırım aldı

İşletmelerin saatlik iş gücünü daha akıllı bir şekilde planlamasına yardımcı olan bir yazılım geliştiren Zira, General Catalyst ve Abstract Ventures'ın liderliği üstlendiği tohum yatırım turunda 3,1 milyon dolar yatırım aldı.
İş gücü ve ekip yönetim aracı Zira, 3,1 milyon dolar yatırım aldı

İşletmelerin saatlik iş gücünü daha akıllı bir şekilde planlamasına yardımcı olan bir yazılım geliştiren San Francisco merkezli Zira, General Catalyst ve Abstract Ventures'ın liderliği üstlendiği tohum yatırım turunda 3,1 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna, Addition kurucusu Lee Fixel, Liquid 2 Ventures'tan Joe Montana, Lightspeed Venture Partners'tan Jana Messerschmidt, Daniel Graf ve Aaron Schildkrout da katıldı.

Zira, programları otomatik olarak ayarlayabiliyor, yasalara uygun olmayan bir görevi fark edebiliyor ve bu görevleri daha standart hale getirebiliyor. Zira'nın sunduğu hizmet ile çalışanlar için giriş ve çıkış saatleri ayarlanabiliyor ve çalışan gruplarının senkronize kalmasına yardımcı olmak için bir sohbet özelliği de sunuluyor. Zira'nın platformunda, yöneticilerin vardiya için eksik personeli değiştirmek için düzenlemeler yapmasına veya katılım gibi bir kategoride birinci olan işçilere ödül vermesine olanak tanıyan bir otomasyon özelliği bulunuyor.

Zira'nın hizmeti, çalışan başına aylık 4 dolar veya yıllık olarak ödenirse 3 dolar olarak ücretlendiriliyor. Ayrıca, indirimlerin yapılabileceğini alanlarda daha büyük müşterilerle özel anlaşmalar gerçekleştiriliyor. Covid-19 döneminden olumsuz etkilendiği belirten girişim, aldıkları yatırımı daha fazla geliştiriciyi işe almak, şirketin bu yönde daha hızlı hareket etmesine yardımcı olmak için kullanacaklarını belirtiyor.

Zira'nın yaptığı işi ülkemizde, QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. döneminde de karşımıza çıkan Piple gerçekleştiriyor. Piple da tıpkı Zira gibi iletişim, performans, planlama ve kolobrasyon özelliklerini tek bir çatı altında toplayan yeni nesil iş gücü ve ekip yönetim aracı olarak hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.