QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. dönem Demo Day'inde sunum yapan 11 girişim

Yaklaşık 7 aylık sürenin ardından bugün online olarak gerçekleşen demo day ile birlikte QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. dönemi sonlanmış oldu.
QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. dönem Demo Day'inde sunum yapan 11 girişim

Geçtiğimiz Mart ayında QNB Finansbank‘ın girişim hızlandırma programı QNBEYOND'ın ikinci dönemine katılacak olan 11 girişimin belli olduğunu sizlere aktarmıştık. Yaklaşık 7 aylık sürenin ardından bugün YouTube üzerinden online olarak gerçekleşen demo day ile birlikte QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. dönemi de sonlanmış oldu.

Paylaşılan bilgilere göre QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın 2. dönemine katılan 11 girişimin 7'siyle QNB Finansbank arasında iş birliği de gerçekleşti. Demo Day’de girişimlerin ciro ve müşteri sayısındaki büyüme oranları, yayına giren ürünleri, yaptıkları ilk satışlar, alınan lisans ve gidilen iş ortaklıkları gibi konular dikkat çekti. QNBEYOND Hızlandırma Programının üçüncü dönemine buradan başvuru yapabilirsiniz.

QNBEYOND Hızlandırma Programının 2. dönem Demo Day'inde sunum yapan 11 girişim ile ilgili tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Akıllı Param: Yapay zekaya sahip Robo Danışman olan Akıllı Param, daha fazla birikim yapmanıza ve daha iyi getiriler elde etmenize yardımcı oluyor. Akıllı Param, hızlandırma programı içinde QNB Finansinvest ile ‘hisse senetleri piyasası için yapay zekaya sahip ilk Robo Danışman’, QNB Finansportföy ile ‘yapay zeka tarafından yönetilen ilk yatırım fonu’ projelerini başlattı.

ikas: ikas, perakendecilerin fiziksel ve online mağazalarını tek uygulamadan yönetmesini sağlıyor. QNB Finansbank ile Dijital Köprü için iş ortaklığına başlayan ve QNBEYOND Ventures’dan yatırım alan ikas, hızlandırma programı içinde cirosunu 3 kat büyütmeyi başardı.

Kamion: Kamion, dijital bir lojistik platformudur. Şirketlerin kara taşımacılığı ihtiyaçlarını hızlı, güvenli ve şeffaf bir şekilde karşılamalarını sağlar. Hızlandırma programı içinde faaliyetlerine başlayan Kamion, beta sürümünde yoğun bir ilgiyle karşılaştı ve iki haftada tamamlanan teslimat sayısını ikiye katladı.

Lagom: Lagom, dağıtık veri kaynaklarında farklı yapılarda yer alan veri üzerinde siber güvenlik ve bilgi yönetimi sağlayan bir platformdur. Hızlandırma programı içerisinde QNB Finansinvest’in ilk müşterilerinden biri olduğu Lagom, müşteri sayısını üçe yükseltmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Webrazzi Arena 2019'un kazananın Lagom olduğunu da hatırlatalım.

Midas: Türk ve Amerikan hisse senetlerine komisyonsuz yatırım yapabileceğiniz Midas uygulaması ile dünyaca ünlü şirketlerin hikayelerine ortak olabilirsiniz. Hızlandırma programı içerisinde SPK lisansını alan ve ekibini büyüten Midas, bekleme listesini açarak yoğun bir ilgi gördü.

MindBehind: Farklı platformlar ile entegre şekilde çalışan chatbot oluşturma yazılımı olan MindBehind’ın, hızlandırma programı içerisinde müşterilerinden biri de QNB eFinans oldu. QNB Finansbank ile Dijital Köprü için iş ortaklığına başlayan MindBehind, ‘Conversational Commerce’ yani ‘Konuşarak Ticaret’ dikeyine yoğunlaştı. MindBehind platformu bugüne kadar 10 milyon müşteri görüşmesine aracılık etti.

NavlunGO: Navlungo, ihracat ve ithalat yapan firmalarla lojistik servislerini kolayca bulma ve yönetme şansı sunan teknoloji platformudur. Hızlandırma programı içinde QNB Finansbank ile Dijital Köprü için iş ortaklığına başlayan Navlungo, müşteri sayısında 6 kat büyüdü.

Piple: Piple, iletişim, performans, planlama ve kolobrasyon özelliklerini tek bir çatı altında toplayan yeni nesil iş gücü ve ekip yönetim aracıdır. Hızlandırma programı içerisinde iki yeni ürün lansmanı yapan Piple, kullanıcı sayısını 25 bine taşımayı başardı.

Varco: Dijital cüzdan olarak hizmet sunan Varco, avantajlı kurlardan döviz değişimi ve yurt dışında komisyonsuz harcama gibi inovatif çözümler sunan bir ‘neo-bank’ projesidir. Hızlandırma programı içerisinde sırasıyla Param, Visa ve AustriaCard ile iş ortaklığına imza atan Varco, QNB Finansbank ile döviz değişimi konusunda iş birliği çalışmalarını sürdürüyor. Kapalı beta olarak yayın hayatına başlayan Varco, 5 günde 5 farklı ülkeden kullanıcı edinmeyi başardı.

Workiom: KOBİ’ler için bulut tabanlı, kullanımı kolay ve özelleştirilebilir veri yönetimi platformu sunan Workiom, SaaS iş modeline sahip. Hızlandırma programı sonunda 3 bin 300 dolar tekrar eden gelire ulaşan Workiom, 112’den fazla müşteriye ve 3 binden fazla kullanıcıya ulaştı.

YapıRadar.com: Müteahhitler ve tedarikçiler arasındaki ticareti kolaylaştıran yeni nesil dijital bilgi platformu olan YapıRadar.com, hızlandırma programı içerisinde gösterdiği büyüme ile geçen yıla göre cirosunu yüzde 372, müşteri sayısını ise yüzde 435 artırmayı başardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.