Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE modelleri 12 Ekim tarihinde stoklarda olacak

Hepsiburada'da paylaşılan bilgilere göre ön sipariş sürecinde bulunan Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE modelleri 12 Ekim tarihinde stoklarda olacak.
Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE modelleri 12 Ekim tarihinde stoklarda olacak

Geçtiğimiz Eylül ayında Apple tarafından düzenlenen "Time Flies" etkinliği ile birlikte Apple Watch ailesinin en yeni versiyonları olan Apple Watch Series 6 ve uygun fiyatlı Apple Watch SE modellerinin tanıtıldığını sizlere daha önce aktarmıştık.

Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE modelleri 18 Eylül Cuma gününden itibaren ABD, Porto Riko ve 21 diğer ülke ve bölgede satışa sunulmuştu. Ürünlerin ülkemizde tam olarak ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili ise bir açıklama yapılmamıştı.

Apple'ın Türkiye'deki online mağazasına baktığınızda ürünlerin satışta olduğunu ve gönderim süresinin ise 1-2 hafta arasında olduğunu görüyoruz. Hepsiburada'da ise Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE modellerinin ön sipariş sürecinde bulunuyor.

Hepsiburada'da ayrıca ürünlerin 12 Ekim 2020 tarihinde stoklarda olacağı da belirtilmiş. Hepsiburada platformunun Apple'ın resmi satış kanallarından biri olduğu düşünüldüğünde Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE modellerinin gönderimlerine 12 Ekim tarihinde başlayacağını söyleyebiliriz.

Apple'ın web sitesinde ise ürün teslimat tarihilerine baktığımızda İstanbul için 19 - 26 Ekim tarihleri aralığı verilmekte. Son olarak Apple Watch Series 6 (GPS) modelinin 3 bin 799, Apple Watch SE modelinin ise 2 bin 699 TL başlangıç fiyatı etiketiyle kullanıcılar ile buluştuğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.