n11.com, n11faturam'dan sonra işletmelere özel servisi n11cloud'u hayata geçirdi

n11.com, Doğuş SK Girişim Sermayesi ve İş Girişim Sermayesi’nin çoğunluk hisseyi oluşturduğu Radore Veri Merkezi ortaklığıyla bulut bilişim hizmeti n11cloud'u hayata geçirdi.
n11.com, n11faturam'dan sonra işletmelere özel servisi n11cloud'u hayata geçirdi

Daha önce n11faturam ile eticaret haricinde servisler sunan n11'in bu adımı Doğuş'un yatırımı olan başka bir servisten geldi. n11.com, Doğuş SK Girişim Sermayesi ve İş Girişim Sermayesi’nin çoğunluk hisseyi oluşturduğu Radore Veri Merkezi ortaklığıyla hayata geçirilen bulut bilişim hizmeti n11cloud ile işletmelerin hayatını kolaylaştırmayı ve verimliliklerini artırmayı amaçlıyor.

Bu projeyle birlikte n11.com, 200 bini aşkın iş ortağına bulut hizmetleri sunabilecek. n11cloud tahmin edildiği üzere bu alanda özellikle e-ticaret ile uğraşan KOBİ’leri hedefliyor. n11 iş ortağı olmadan da n11cloud kullanmanın mümkün olduğunu da belirtelim.

n11cloud, işletmelere panel üzerinden kurumsal bilgileri görüntüleme, servis ekleme, güvenlik parametreleri girme, mevcut bilgileri düzenleme, fatura görüntüleme, ödeme işlemleri ve takibi gibi birçok işlemi gerçekleştirme olanağı tanıyacak. n11cloud sayesinde, aktif ve pasif durumdaki sanal sunucular ve kaynak havuzları görüntülenebilecek; bu sanal sunuculara ait sistem kaynakları artırılıp azaltılabilecek ve yeni uygulama hizmetleri eklenip kaldırılabilecek.

İhtiyaç duyulan tüm bilişim altyapısı sunulacak

n11cloud, sahip olduğu özelliklerle KOBİ’leri ve şirketleri sistem karmaşasından, altyapı yatırımı ve işletme maliyetlerinden de kurtaracak. n11cloud ayrıca, esnek ve ölçeklendirilebilir izole BT Altyapı Yönetim Platformu ile iş süreçleri, uygulamalar, web siteleri ve e-ticaret altyapıları için gerek duyulan tüm bilişim altyapısını işletmelere sunacak.

Tüm yasal düzenleme, kalite ve güvenlik sertifikasyonlarına uyumlu bilişim ve sistem altyapısına sahip olan n11cloud, işletmelerin iş süreçlerini regülasyonlara uyumlu hale getirecek. Öte yandan n11cloud ile kullanıcılar döviz kurundaki dalgalanmalardan etkilenmeyecek. Tamamen Türk lirası temelli bir ücretlendirme sistemine sahip olan n11cloud, maliyet avantajı sağlayacak.

n11cloud, kurulumunu sistem kaynakları tanımlanarak 30 dakika içinde kolayca gerçekleştirilebileceğini belirtiyor. VPS paketleri ise 354 TL'den başlayıp 2950 TL'ye kadar çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.