Albaraka Garaj'ın yeni dönemine seçilen 20 girişim

Albaraka Türk’ün yenilikçi projelere sahip girişimcileri desteklemek üzere kurduğu girişim hızlandırma merkezi Albaraka Garaj’ın dördüncü dönem girişimcileri belli oldu.
Albaraka Garaj'ın yeni dönemine seçilen 20 girişim

Albaraka Türk’ün yenilikçi projelere sahip girişimcileri desteklemek üzere kurduğu girişim hızlandırma merkezi Albaraka Garaj’ın dördüncü dönem girişimcileri belli oldu. Ön hızlandırmayı başarıyla tamamlayan 34 start-up arasından seçilen 20 girişim, 9 ay boyunca Albaraka Garaj hızlandırma programından yararlanacak.

Albaraka Türk ve iştiraklerinin üst düzey yöneticilerinden oluşan 30 kişilik jürinin katılımıyla online olarak gerçekleşen demoday sonucunda 20 girişimin hızlandırma programına devam etmesine karar verildi. Böylece 4. dönem, Albaraka Garaj’ın bugüne kadar en yüksek sayıda girişimciye ev sahipliği yaptığı dönem oldu.

Albaraka Garaj’ın 4. dönem dönem girişimleri, Advopass, BankingO, Blindlook, Car4Future, Ebabil, Efilli Rıza, Flamingio, Fon Radar, Freightest, Future DNA, HiFace, Hiwell, Kutu.ai, KVIS, RTEX, SeaTech, SFM Yazılım, Stajyeristiyorum, Syntonym, Vaysis oldu.

Advopass: AdvoPass, harcadığınız zamanınızı takip etmenizi, PassBoard ile müvekkil, iş veya sektör bazlı performans karşılaştırması yapabilmenizi, gelir-masraf dengesini korumanızı ve tüm yaptığınız işleri ve masraflarınızı anlık olarak raporlamanızı sağlar.

Blindlook: Erişilebilir mekan rehberleri ve restorana ulaşmak için yetersiz kalan navigasyon yönlendirmelerinin yerine geçecek erişilebilir yol tarifleri ile ulaşımı yönlendirme ve dijital olarak erişilebilir menü ile sipariş sürecini özgürleştirme imkanları sunuyor.

Car4Future: Elektrikli araçlar için blok zinciri teknolojisi ile geliştirilen enerji paylaşım ağı yazılımı ve araçtan araca, araçtan üniteye, üniteden araca enerji transferi sağlayan donanım geliştirmektedir.

Ebabil: K12 öğrencilerinin yabancı dil öğrenimine katkı sağlayan girişim.

Efilli Rıza: Sitenizin performansını iyileştirmek, kullanıcı deneyimini kişiselleştirmek veya kolay giriş sağlamak için topladığınız verileri KVKK’ya uygun şekilde depolayan girişim.

Flamingio: Freelance tasarımcılarını ve mobilya/dekorasyon markalarına ev sahipliği yapan e-mağazasını online ortamda kullanıcılar ile buluşturuyor.

Fon Radar: KOBİ'lerin nakit ihtiyacını karşılamak üzere, KOBİ'ler ile Finansal Kurumları bir araya getiren dijital platformdur.

Freightest: Lojistik ve dış ticaret firmaları için tedarik zinciri yönetim platformu.

Future DNA: DNA analizi ile sağlık sorunlarına yakalanma ihtimalinizi ölçen girişim.

HiFace: Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile dilediğiniz ürünleri denemenize yardımcı oluyor ve kullanıcıya yeni nesil bir ürün deneme deneyimi sunuyor.

Hiwell: Kişinin kendisini daha iyi tanıyıp onu nelerin mutlu nelerin mutsuz ettiğini öğrenip hayata daha pozitif devam etmesi için kurulmuş, online Türkçe psikolojik danışmanlık platformu.

Kutu.ai: Ürününüz ya da hizmetiniz hakkında yapılan yorumları toplayıp yorumlayan müşteri deneyimi girişimi.

KVIS: Şirketlerin topladığı kişisel verileri tek yerden yönetmesini sağlayan platform.

RTEX: Tekstil atıklarını tekrar üretime kazandırmak için yenilikçi bir çözüm geliştiren girişim.

SFM Yazılım: Maliyet tahmini ile maliyetlerin düşürülmesi ile birlikte yüzde 15 oranında verim artışı da sağlayan SFM Yazılım, KOBİ'lerin mevcut üretim altyapılarına uygun, ekstra yatırım getirmeyen bir yazılım olarak hizmet veriyor.

Stajyeristiyorum: Öğrencilerin stajyer arayan firmalara hızlı bir şekilde ulaşıp, staj başvurularını gerçekleştirdiği, firmaların da stajyer istihdamında öğrencilere fırsat eşitliği sunan girişim.

Syntonym: Güvenlik kamerası kayıtlarındaki görüntüleri anonim hale getirmenizi sağlayan girişim.

Vaysis: Alacaklarınızı anında bakiyenize dönüştüren online alacak yönlendirme platformu.

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, Albaraka Garaj'ın yeni dönemiyle ilgili olarak şunları söyledi:

Pandemiye rağmen hız kesmeden girişimcileri desteklemeye ve ekosistemimizi genişletmeye devam ediyoruz. Her sene daha çok girişimciyi destekleme sözümüzü tutarak, daha yeni ve çözüm odaklı bir program ile ilerliyoruz.4. dönemde de 20 girişime ev sahipliği yaparak bu zamana kadar en çok girişimi ağırladığımız bir döneme başlayacağız. Bu yıl çok farklı alanlardan birçok girişime Albaraka Garaj’da yer verdik. İnanıyorum ki seçilen bu girişimler, Garaj’ın tüm imkanlarından yararlanarak hem start-up’larını geliştirecek hem de ekosistemimize ciddi katkılar sağlayacak. Biz de Albaraka olarak girişimcilik ekosistemini geliştirmek için daima en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.