Yemek siparişi için lüks alternatif: Fuudy

Rakiplerinden farklı olarak yemek siparişi için lüks bir alternatif olma hedefi ile yola çıkan Fuudy, Cem Mirap ve İlker Baydar tarafından geliştirildi.
Yemek siparişi için lüks alternatif: Fuudy

Her geçen gün daha da popüler bir hale gelen yemek sipariş platformlarına bir yenisi daha eklendi. Rakiplerinden farklı olarak yemek siparişi için lüks bir alternatif olma hedefi ile yola çıkan Fuudy, Cantinery ve Lucca'nın kurucusu Cem Mirap ve daha önce Hepsiburada ve Markafoni'de genel müdür ve CEO gibi pozisyonlarda görev alan İlker Baydar tarafından geliştirildi.

Oldukça basit bir çalışma mantığına sahip olan Fuudy, yemeklerini beğendiğiniz tanınmış restoranların menülerinde yer alan yemekleri kullanıcılarına özel kuryeler ile ulaştırıyor. Kısacası Fuudy sayesinde evinizin konforunda lüks yemek tüketmiş oluyorsunuz.

Temelde lüks restoranlar için geliştirilmiş bir yemek sipariş uygulaması olarak hizmet veren Fuudy, diğer yemek siparişi platformlarında bulamayacağınız restoranları platformunda barındırıyor. Rakiplerine oranla daha seçkin ve az sayıda restoran ile anlaşmalı olan Fuudy, sadece seçilmiş lüks restoranlar ile çalışıyor. 

Uygulamaya girdiğinizde üst kısmında günün lezzet önerileri çıkıyor. Bu kısmın altında ise sipariş verebileceğiniz restoranları görüyorsunuz. Uygulamayı incelediğimizde şu an sipariş verilebilecek 12 restoran olduğunu görüyoruz. Bu restoranlar ile Akali Etiler, Akali Maçka, Bi Nevi Deli, Cantinery, Gabfoods, Hünkar, Inari Omakase, Kase No.16, L'Express by Luca, Petra Roasting Co., Sanayi313 ve Yada Sushi

Bu restoranların yanı sıra platforma pek çok farklı restoranın ekleneceğini de belirtelim. Uygulamanın alt kısmında platforma yakın zamanda eklenecek olan restoranları da görebiliyorsunuz. Yemek siparişi vermek istediğiniz restoranı seçtikten sonra ise yapmanıza gerekenler çok kolay.

Restoranı seçip sayfasına girdikten sonrasına karşınıza menüler ve restoran ile ilgili fotoğraflar çıkıyor. Menü üzerinden dilediğiniz yemekleri seçip sepetinize ekleyebilirsiniz. Paylaşılan bilgilere göre küçük bir siparişten tutun da mini cateringlere kadar her yiyecek ve içecek ihtiyacı özel moto kurye veya otomobil servisi ile adresinize kadar ulaştırılabiliyor.

Kurye tarafından ise Paket Taxi ile iş birliği yapan Fuudy, alınan siparişleri Paket Taxi'nin kuryeleri ile müşterilerine ulaştırıyor. Verilen tüm siparişlerden elde edilen gelirin yüzde 2'sinin ise restoran çalışanlarına aktarıldığını da ayrıca ekleyelim. Dilerseniz Fuudy uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.