Reddit'in kurucusu Alexis Ohanian'dan 150 milyon dolarlık yeni fon: Seven Seven Six

Reddit'in ve Initialized Capital'ın kurucusu Alexis Ohanian, 776 ya da rakamsız bir şekilde "Seven Seven Six" adında yeni bir fon yaratıyor.
Reddit'in kurucusu Alexis Ohanian'dan 150 milyon dolarlık yeni fon: Seven Seven Six

Reddit'in ve Initialized Capital'ın kurucusu Alexis Ohanian, 776 ya da rakamsız bir şekilde "Seven Seven Six" adında yeni bir fon yaratıyor. Alexis Ohanian'ın yeni fonunda hedef 150 milyon dolar olacak ve bu fon, büyük ihtimalle girişimlere yapılan erken aşama yatırımlar için kullanılacak.

Alexis Ohanian'ın yeni bir fon kuracağını ilk olarak geçtiğimiz ay The Information aktarmıştı. Habere göre, Alexis Ohanian'ın kendi kurduğu erken aşama yatırım fonu Initialized Capital'dan üç ay önce ayrılmasının ardından, yeni bir fon için para toplamak amacıyla yatırımcılarla görüşmeye başladığı bilgisi paylaşılmıştı.

Ohanian, haziran ayında Instacart, Coinbase ve Opendoor gibi yüksek değerli girişimleri ilk yıllarında destekleyen Initialized Capital'dan ayrıldığını açıklamıştı. Akabinde Ohanian'a yakın bir kişi, tohum öncesi ve tohum yatırımlarına odaklanacak olan yeni fon için Reddit'in kurucusunun 100 milyon dolardan fazla para toplamayı planladığını söylemişti. Anlaşılan söylentiler gerçek çıktı, zira şu anda yeni fonun web sitesi bile hazır. Ancak Alexis Ohanian'ın şu anda konuyla ilgili yorum yapmayı reddettiğinin de altını çizelim.

Fonun adı ile olimpiyatların ilk yapıldığı zaman olan M.Ö. 776'ya atıfta bulunuluyor. Aslında Ohanian'ın spor odaklı bir isim seçmesi şaşırtıcı değil, çünkü kendisi ünlü tenisçi Serena Williams ile evli. Çiftin Alexis Olympia Williams adlı bir kızı da bulunuyor. Ohanian'ın yeni fonu ve bu fonla neye odaklanmayı planladığına dair diğer ayrıntılar belirsizliğini koruyor. Detaylar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.