Mobil uygulamasından market siparişlerini almaya başlayan Marketyo, 65 market zinciri ile birlikte çalışıyor

Her ölçekteki gıda perakendecisinin online olmasını sağlayan bir girişim olarak hizmet veren Marketyo, kendi platformu üzerinden sipariş alarak market siparişi konusunda bir pazar yerine dönüşmüş oldu.
Mobil uygulamasından market siparişlerini almaya başlayan Marketyo, 65 market zinciri ile birlikte çalışıyor

Geçtiğimiz Mart ayında Marketyo'nun Corona virüs salgınının online market alışverişleri üzerindeki etkisi ile ilgili bilgiler paylaştığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Marketyo, platformu üzerinden market siparişlerini almaya başladı.

Hatırlatmak gerekirse Marketyo, ilk etapta hazır içerikli e-ticaret servis sağlayıcısı olma iddiası ile kullanıma sunulmuştu. Her ölçekteki gıda perakendecisinin online olmasını sağlayan bir girişim olarak hizmet veren Marketyo, kendi platformu üzerinden sipariş alarak market siparişi konusunda bir pazar yerine dönüşmüş oldu.

Marketyo kurucu ortağı Özer Fırat'ın paylaştığı bilgilere göre girişim, şu an için 43 ilde toplamda 65 market zinciri ile birlikte çalışıyor. Sözleşme imzalanan ve yakında yayında olacak yerlerle birlikte Marketyo'nun 1 ay içinde 50 ilde 100'den fazla marketle çalışıyor olacağını da ekleyelim.

2021 yılını sonuna kadar 81 ilde hizmet vermek istediklerini de belirten Fırat, teslimat noktası sayılarının da 65 market için 300'e yaklaştığını ve bu noktaların önümüzdeki yıl sonunda 500'e çıkmasını hedeflediklerini de dile getirdi. Marketyo'dan sipariş vermenin oldukça kolay olduğunu da ekleyelim.

Yapanız gerekenler ise yaşadığınız il ve ilçeyi seçmek. Sonrasında karşınıza çıkan marketlerden dilediğinizi seçerek Marketyo üzerinden market siparişlerinizi verebilirsiniz. Dilerseniz Marketyo uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.