Tüm sektörlere hitap eden indirim platformu: Kodio

Kodio platformu sayesinde markalar, yapay zeka ile istedikleri hedef kitleye indirim kodlarını göndererek, doğru hedefe doğru indirimi ulaştırabiliyor.
Tüm sektörlere hitap eden indirim platformu: Kodio

Tüm sektörlere hitap eden bir indirim platformu olarak karşımıza çıkan Kodio, markaların kendi indirimlerini yaratabildikleri bir altyapı sunuyor. Kodio platformu sayesinde markalar, yapay zeka ile istedikleri hedef kitleye indirim kodlarını göndererek, doğru hedefe doğru indirimi ulaştırabiliyor.

2019 yılının Eylül ayında Fatih Güdül tarafından kurulan Kodio, 8 aylık geliştirme sürecinin ardından beta olarak kullanıma sunuldu. 2 ay boyunca beta olarak hizmet veren Kodio, şu an için 8 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Kodio tarafından paylaşılan bilgilere göre pazarlama süreçlerinin başlaması ile ekibin 2020 yılı sonuna kadar 25 kişiye ulaşması hedefleniyor.

2 aylık beta sürecinin ardından kullanıma sunulan Kodio, hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda. Kodio, kurumsal uygulama ile tüm markaların kendilerine özel indirimler yapabilmelerini, bireysel uygulama ile ise tüketicilerin tüm indirim kodlarına tek bir platform üzerinden erişebilmelerini sağlıyor.

Geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana 20 bin bireysel indirme ulaşan Kodio, 10 farklı sektörde toplam 50’den fazla marka ile 100’den fazla kampanya hayata geçirdi.

Hem kampanya platformlarına hem de reklam platformlarına alternatif olmak için yola çıkan bir uygulama olan Kodio, markaların diledikleri anda, diledikleri hedef kitleye, diledikleri indirim oranlarıyla kampanya yapabilmelerini sağlıyor. 

Paylaşılan bilgilere göre fikir aşamasında bünyesinde turizm ve reklam operasyonları olan CRM Grup ile bünyesinde Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve 24 Gayrimenkulün melek yatırımcılığında 1 milyon TL yatırım alarak kurulan girişim, kampanya yaratmak için gerekli olan kod paketlerinin satışlarından gelir elde ediyor.

Kodio’nun temel hedefi ise hem markalar hem kullanıcılar için indirim denildiğinde akla gelen ilk platform haline gelmek ve markaların reklam maliyetlerini en aza indirip bu maliyetlerin kullanıcı faydasına dönüşmesini sağlayarak iki taraflı bir memnuniyet yaratmak. Dilerseniz Kodio uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirisiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.