Y Combinator, Türk girişimcilerle buluşacak! [Davet Linki]

21 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek olan canlı yayında Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, Y Combinator CEO'su Michael Seibel ve Breadfast kurucusu Mostafa Amin sizlerler olacak.
Y Combinator, Türk girişimcilerle buluşacak! [Davet Linki]

Geçtiğimiz haftalarda Y Combinator'un iki kısımdan oluşan 2020 Yaz dönemi Demo Day'i geçen hafta gerçekleştiğini ve Y Combinator Demo Day'de tanıtılan 189 girişimi sizlere aktarmıştık. Bu haberimizde ise Webrazzi olarak Y Combinator ile birlikte düzenleyeceğimiz bir canlı yayının detaylarını sizlerle paylaşacağız.

21 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek olan canlı yayında Webrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal, Y Combinator CEO'su Michael Seibel ve Breadfast kurucusu Mostafa Amin sizlerle olacak. Kısaca hatırlatalım YC CEO'su Michael Seibel, Amazon'a 970 milyon dolara satılan Twitch'in kurucuları arasında yer alıyor, bunun haricinde 1 exit'i ve 10'un üzerinde bireysel yatırımı bulunuyor. 1 saat sürecek olan yayının Zoom üzerinden gerçekleşeceğini de ekleyelim. 

Arda Kutsal'ın konuşması ile başlayacak olan yayın Y Combinator CEO'su Michael Seibel ve Breadfast kurucusu Mostafa Amin'in 25 dakikalık sohbeti ile devam edecek. Yayının son kısmında ise 30 dakikalık bir soru - cevap bölümü yer alacak. 

Canlı yayın katılımcılarını davetiye talepleri üzerinden seçeceğiz. Canlı yayına katılmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Canlı yayın için davetiye taleplerinizi aşağıdaki formdan gerçekleştirebilir, etkinlik detaylarına ise buradan ulaşabilirsiniz. 21 Eylül Pazartesi günü canlı yayınımızda görüşmek üzere!

Form yükleniyor...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.