Araştırma ve performans odaklı pazarlama platformu Pollective, 1 milyon TL yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre KT Portföy Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Pollective girişimine 1 milyon TL tutarında yatırım yaptı.
Araştırma ve performans odaklı pazarlama platformu Pollective, 1 milyon TL yatırım aldı

2018 yılının Haziran ayında kurulan araştırma ve performans odaklı pazarlama platformu Pollective'den ilk olarak geçtiğimiz yıl sizlere bahsetmiştik. Bugün ise yatırım haberi ile karşımıza çıkan girişim, Kuveyt Türk’ün iştiraki KT Portföy Yönetimi A.Ş.’nin kurucusu ve yöneticisi olduğu ve Kuveyt Türk ile Vakıf Katılım tarafından yatırımcı olarak desteklenen Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan yatırım aldığını duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre KT Portföy Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Pollective girişimine 1 milyon TL tutarında yatırım yaptı. Aldığı yatırımla kullanıcı sayısını artırmayı ve ödeme sistemi entegrasyonunu tamamlamayı planlayan Pollective, hatırlatmak gerekirse markalarla paylaştığı içgörüsü, ilgisi ve zamanı karşılığında son kullanıcıya mikro gelirler elde etme imkanı sunmayı hedefliyor.

Markaların mikro hedeflemelerle tüketici geri bildirimi almasını sağlayan yeni nesil SaaS araştırma ve pazarlama platformu Pollective, Hatice Kulak, Enes Keskin ve Onur Şahindur tarafından kuruldu. Her büyüklükteki şirketin ve son kullanıcının günlük karar almak için ihtiyaç duyduğu tüketici içgörülerini en hızlı ve detaylı şekilde müşterilerine sunmayı hedefleyen girişimin kullanıcı sayısının 30 bini aştığını da ekleyelim.

Teknogirişim GSYF olarak, farklı sektörlere şimdiye kadar dört ayrı yatırım yaptıklarını dile getiren KT Portföy Yönetimi Genel Müdürü Hamit Kütük, Pollective’in, oluşturacağı platformla ülkemizden başlayarak pazar araştırması sektörünün dönüşümüne öncülük edeceğine inandıklarını da paylaştı.

Pandemi dönemiyle birlikte hızlı içgörü almanın öneminin daha da arttığını belirten Pollective ekibi ise yatırımla birlikte kullanıcı sayılarını artırmayı, ödeme sistemi entegrasyonunu tamamlayarak son kullanıcıya, markalar ile paylaştığı içgörüsü, ilgisi ve zamanı karşılığında mikro gelirler elde etme imkanı sağlamayı hedefliyor. Pollective girişiminin Kuveyt Türk’ün yenilikçi fikirleri destekleyip ülke ekonomisine kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği Lonca Girişimcilik Merkezi’nin dördüncü dönem girişimleri arasında yer aldığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.