Araştırma ve performans odaklı pazarlama platformu: Pollective

Kendi kullanıcı kitlesine sahip micro SaaS araştırma ve performans odaklı bir pazarlama platformu olarak karşımıza çıkan Pollective, araştırmayı herkes için ulaşılabilir kılmayı hedefliyor.
Araştırma ve performans odaklı pazarlama platformu: Pollective

Kendi kullanıcı kitlesine sahip micro SaaS araştırma ve performans odaklı bir pazarlama platformu olarak karşımıza çıkan Pollective, araştırmayı herkes için ulaşılabilir kılmayı hedefliyor. 2018 yılının Haziran ayında kurulan Pollective, Hatice Kulak, Kadir Yavuz ve Enes Keskin tarafından kuruldu.

Geçtiğimiz Temmuz ayında yayına alınan Pollective, şu an için 7 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilen Pollective girişimi, müşterisinin ihtiyacı olan kullanıcıya ulaşmasına ve geri bildirim almasına yardımcı olmayı hedefliyor. 

Kullanıcılarına en hızlı, en uygun bütçeli ve en verimli çalışma olanağını sunmayı hedefleyen Pollective, kullanıcılarının sadece araştırmalara katılarak da diledikleri bu araştırmayı yapabilmelerine imkan sağlıyor. 

Yayına alındığı ilk ayın sonunda 2 bin 500 kullanıcıya ulaşan Pollective, aynı dönemde 300 araştırma da yayınladı. Kullanıcı başına araştırma katılım oranı ise 2,9. İlk ayında SuperStep ve Burn Enerji İçeceği gibi markalarla da çalışan girişim, bu markalar ile araştırma çalışmaları yaptı.

Adgager, Poltio ve StreetBees gibi önemli rakiplere sahip olan Pollective, içerik ile hedefleme, SaaS sistem, kullanıcıyla gelir paylaşımı ve tasarıma odaklanarak rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Pollective, Türk Telekom Pilot ve Kuveyt Türk tarafından kurulan Lonca Girişimcilik Merkezi’nden destek aldı.

Tüm Türkiye’de ve dünyada internet kullanıcılarını Pollective’de bir araya getirip detaylı segmente etmek ve markalar, araştırmacılar ile bir araya getirip mikro gelir elde etmelerini sağlamayı hedefleyen Pollective, araştırmacı pozisyonunda olan taraf için ise maksimum hız ve optimum verimi doğrudan kullanıcılarına kazandırarak almalarını mümkün kılmayı amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.