Webrazzi Developer 2020'nin konferans programı belli oldu!

Geçtiğimiz haftalarda konuşmacılarını açıkladığımız Webrazzi Developer 2020'nin konferans programı bugün belli oldu
Webrazzi Developer 2020'nin konferans programı belli oldu!

Webrazzi Developer 2020 konferansımızın online ve ücretsiz olarak 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşeceğini ilk olarak Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Haberi duyurmamızın ardından büyük bir ilgi ile karşılanan Webrazzi Developer 2020'ye ilk 24 saat içinde binden fazla ilerleyen günlerde ise 2 binden fazla geliştirici kayıt oldu.

Yazılım geliştirme, programlama dilleri, teknoloji şirketlerinin altyapısal dönüşüm hikayeleri gibi geliştiricilerin gündemini oluşturan birçok başlık Webrazzi Developer 2020’de önemli konuklarıyla gündemimizde olacak. Webrazzi Developer 2020 konferansımıza bir haftadan kısa bir süre kaldığını da hatırlatalım. 

Geçtiğimiz haftalarda konuşmacılarını açıkladığımız Webrazzi Developer 2020'nin konferans programı ise bugün belli oldu. API Teknolojilerinden nesnelerin internetine, DevOps'tan yazılım dünyasının tüm detaylarına kadar pek çok önemli konu başlığının konuşulacağı konferansımızdaki oturumları detaylı olarak buradan ya da aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Webrazzi Developer 2020 konferansımızda iki ayrı salonunun yer alacağını da ekleyelim. Webrazzi Developer 2020'de panel ve sunumlarla birlikte 8 farklı Workshop da gerçekleşecek. Alanında uzman konuşmacıların yer alacağı Webrazzi Developer 2020'de yeni teknolojileri değerlendirip, günümüze nasıl entegre edilebileceği detaylı olarak konuşulacak.

Türkiye İş BankasıTeknasyon ve Mono'nun sponsorluğunda düzenleyeceğimiz Webrazzi Developer 2020 konferansımıza buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.