Webrazzi Developer 2020'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu

9 Eylül 2020 tarihinde online ve ücretsiz olarak gerçekleşecek olan Webrazzi Developer 2020'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu.
Webrazzi Developer 2020'nin ilk tur konuşmacıları belli oldu

Webrazzi Developer 2020 konferansımızın online ve ücretsiz olarak 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşeceğini ilk olarak 29 Haziran tarihinde sizlere aktarmıştık. Haberi duyurmamızın ardından büyük bir ilgi ile karşılanan Webrazzi Developer 2020'ye ilk 24 saat içinde binden fazla ilerleyen günlerde ise 2 binden fazla geliştirici kayıt oldu.

Webrazzi Developer 2020 konferansımızda yazılım geliştirme, DevOps, serverless, tasarım, ürün yönetimi gibi geliştiricilerin gündemini oluşturan birçok başlığın konuşulacağı da hatırlatalım. Bu haberimizde ise 9 Eylül tarihinde düzenleyeceğimiz Webrazzi Developer 2020'in ilk tur konuşmacılarını sizlerle paylaşacağız. 

Webrazzi Developer 2020'nin ilk tur konuşmacıları arasında ise Kommunity kurucusu Emir Karşıyakalı, Superpeer kurucu ortağı ve CTO'su Fatih Acet, KolayIK kurucu ortağı ve CTO'su Gizem Sevinç, Userspots kurucusu Mustafa Dalcı, Pubinno kurucu ortağı ve CTO'su Necdet Alpmen ve Thundra kurucusu ve CTO'su Serkan Özal yer alıyor.

Önemi hem Türkiye'de hem de globalde her gün daha da artan yazılımcılar, yazılım dünyasının önde gelen teknoloji geliştiricileri ve yazılım şirketleri Webrazzi Developer 2020'de bir araya geliyor. Alanında uzman konuşmacıların yer alacağı Webrazzi Developer 2020'de yeni teknolojileri değerlendirip, günümüze nasıl entegre edilebileceği detaylı olarak konuşulacak.

Türkiye İş Bankası, Teknasyon ve Mono'nun sponsorluğunda düzenleyeceğimiz Webrazzi Developer 2020 konferansımızın diğer konuşmacılarını ve etkinlik programını ise ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız. 9 Eylül 2020 tarihinde görüşmek üzere. Dilerseniz Webrazzi Developer 2020 konferansımıza buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.