Reneva, 37 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre Reneva, 4 farklı yatırımcı ve Keiretsu Forum aracılığı ile gelen bir yatırımcıdan yatırım aldı. 
Reneva, 37 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Keiretsu Forum Türkiye'nin en son geçtiğimiz yılın Mart ayında online reklam platformu Wordego'ya 50 bin dolar yatırım yaptığını sizlere aktarmıştık. Wordego'nun ardından Smarter TV, Octovan, Tutumlu Anne, Kahvegibikahve, Biolive, For Farming, Remote Team, Digime3D, PackUpp ve Missafir gibi girişimlere yatırım da yapan Keiretsu Forum Türkiye, bugün ise yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Paylaşılan bilgilere göre Reneva, 4 farklı yatırımcı ve Keiretsu Forum aracılığı ile gelen bir yatırımcıdan yatırım aldı. 

Paylaşılan bilgilere göre Reneva'ya 37 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yapıldı.  Kolajen içerikli takviye edici gıda ürünleri sunan Reneva LLC ürünleri Türkiye başta olmak üzere, ABD, KKTC, Katar, Ukrayna, Bosna Hersek ve Suudi Arabistan'da da satışa sunulmuş durumda. Söz konusu yatırımın Reneva'nın ABD'de yer alan şirketi olan Reneva LLC'ye yapıldığını Türkiye'de bulunan şirketin yatırıma dahil olmadığını da ekleyelim.

1982 yılından bugüne kadar gıda sektöründe hizmet veren şirket, kısa zaman önce Reneva Collagen Protein Drink Fit ve Reneva Collagen Protein Drink Beauty ürünleri ile içecek sektörüne de adım attı. Kısaca bahsetmek gerekirse kolajen, birbirinin üzerine sarılmış üç aminoasit zincirinden oluşan büyük moleküllü yapısal bir proteindir. Ağırlıkla prolin, glisin ve hidroksiprolin aminoasitlerinin oluşturduğu esnek ve güçlü bir yapıya sahip olan kolajen yapıştırıcı özelliği ile cilt bütünlüğünüzü sağlar ve vücudunuzu güçlendirir.

Reneva Collagen Protein Drink Fit, kişinin ihtiyaç duyduğu protein, vitamin, mineral ve kolajeni sağlamaya yardımcı olan bir içecek ürünü olarak dikkatleri çekiyor. Reneva, kolajen içecek ve kolajen toz olmak üzere iki farklı ürün grubunda ürünlerini sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.