Apsiyon, sitelerdeki ortak alanlar için Rezervasyon Sistemi Modülü'nü hayata geçirdi

Apsiyon’un, toplu yaşam sakinlerine sunduğu Rezervasyon Sistemi Modülü, sosyal ve ortak kullanım alanlarının daha etkin, sağlıklı ve güvenli kullanılmasına imkan tanıyarak bulaş riskini de en aza indirmeyi hedefliyor.
Apsiyon, sitelerdeki ortak alanlar için Rezervasyon Sistemi Modülü'nü hayata geçirdi

Yeni normalle birlikte apartman, bina, plaza, site, AVM ve iş merkezlerinde, sosyal tesis, ortak çalışma ve toplantı alanları tedbirler kapsamında kademeli olarak kullanıma açıldı. Apsiyon’un, toplu yaşam sakinlerine sunduğu Rezervasyon Sistemi Modülü, sosyal ve ortak kullanım alanlarının daha etkin, sağlıklı ve güvenli kullanılmasına imkan tanıyarak bulaş riskini de en aza indirmeyi hedefliyor.

Ortak kullanım alanları, Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu "Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi" kapsamında belirlenen kapasitelerde; spor salonlarında 6 metrekareye 1, kapalı havuzlarda 4 metrekareye 1, saunalarda 8 metrekareye 1 kişi şeklinde hizmet verebilecek. Sitelerin havuz, spor salonu, sauna gibi ortak alanlarının etkin kullanımı için rahatlıkla kullanılabilen Apsiyon Rezervasyon Sistemi Modülü, belirlenen kapasiteler doğrultusunda yeni normalde site yöneticilerinin sitelerini salgına karşı korumalarına destek oluyor.

Ortak kullanım alanları için rezervasyon sistemi

Ortak kullanım alanlarında kapasite kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasını sağlayan modül, yöneticilerin sitelerinde salgınla etkin bir mücadele vermesine yardımcı oluyor. Web sitesinden ve mobil uygulama üzerinden; spa, sauna, toplantı salonu, havuz, spor ve sinema salonu gibi ortak kullanım alanlarında hızlı bir şekilde rezervasyona olanak tanıyan sistem, kayıt ve kontrol özelliğiyle de olası filyasyon işlemlerinde son derece hızlı sonuçlar alınmasına olanak tanıyor.

Rezervasyon, otomatik veya yönetici onaylı alınabiliyor

Yöneticiler, rezervasyon sürelerini de tanımlayabildikleri modül üzerinden, günlük, haftalık ya da aylık olarak site sakininin ortak kullanım alanından yararlanacağı süreleri de belirleyebiliyor. Rezervasyonun otomatik veya yönetici onaylı alınmasına olanak tanıyan modül, rezervasyon yapan kullanıcıya otomatik olarak mail ve SMS atarak site yöneticilerinin hayatını da kolaylaştırıyor. Rezervasyon bilgilerinin anlık olarak sorumlu personele de iletildiği, tesis ve rezervasyon durumunun izlenmesine, onay bekleyen rezervasyonların takibine, rezervasyon raporlarına ulaşılmasına imkan tanıyan sistem, sitelerde bulaş riskinin azaltılmasına, insan ve toplum sağlığının korunmasına destek oluyor.

Kullanıcıların sitelerinde uygulanan pandemi kural ve kısıtlamalarını, Apsiyon mobil ve web sitesi üzerinden öğrenmelerine olanak tanıyan Apsiyon Rezervasyon Modülü, kullanıcıların belirlenen sınırlamalara göre rezervasyon yapmasına imkan tanıyor. Tüm süreçleri online gerçekleştiren Rezervasyon Sistemi, uzun süren telefon trafiğini ortadan kaldırmanın yanı sıra sosyal mesafeyi de korumaya yardımcı oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.