Alesta Yatırım, BirFatura'ya 575 bin TL yatırım yaptı

Bugün paylaşılan bilgilere göre e-ticaret için kolay ve entegre fatura çözümü sunan BirFatura, Alesta Yatırım'dan yeni bir yatırım aldı.
Alesta Yatırım, BirFatura'ya 575 bin TL yatırım yaptı

Geçtiğimiz günlerde HUBBOX ve güzellik uzmanları için pazar yeri olan Meloknows yatırımları ile karşımıza çıkan Alesta Yatırım, yeni bir yatırım yaptığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre e-ticaret için kolay ve entegre fatura çözümü sunan BirFatura, Alesta Yatırım'dan yeni bir yatırım aldı.

2016 yılının Temmuz ayında kurulan BirFatura girişiminin merkezinin ise Ankara'da olduğunu da belirtelim. İbrahim Bayır tarafından kurulan şirket şu an için 11 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. E-ticaret operasyonu olan KOBİ'ler için fatura platformu olarak hizmet veren BirFatura'yı ilk olarak 2017 yılında sizlere aktarmıştık

1 aylık ücretsiz deneme sürümü sunan Birfatura, aylık 45 TL'den başlayan fiyatlara 3 farklı seçenek sunuyor. BirFatura, sipariş yönetimi, hızlı faturalandırma, gider takibi, e-fatura kullanımı, yedekleme ve kolay kurulum gibi avantajlar da sunuyor.

Kısa zaman içinde yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyen Alesta Yatırım, BirFatura girişimine 5,75 milyon TL değerleme üzerinden 575 bin TL yatırım yaptı. E-ticaret yapan KOBİ’ler için geliştirilen Birfatura çözümü, sipariş ve fatura yönetimi sağlıyor.

Online olarak hizmet veren Birfatura, Türkiye'de faaliyet gösteren tüm online pazar yerleri ve e-ticaret platformlarına entegrasyon da sağlıyor. BirFatura, bu entegrasyonları sayesinde KOBİ’lere, tüm e-ticaretlerini yönetmelerini sağlamalarını amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.