Dijital kredi girişimi Selina Finance, 42 milyon pound yatırım aldı

Girişimin paylaştığı bilgilere göre Selina Finance, 42 milyon pound yatırım aldı.
Dijital kredi girişimi Selina Finance, 42 milyon pound yatırım aldı

İşletmelerin kredi alabilmeleri için kendi mülklerini teminat olarak göstermelerine olanak sağlayan bir dijital kredi girişimi olan Selina Finance, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Londra merkezli girişimin paylaştığı bilgilere göre Selina Finance, 42 milyon pound yatırım aldı.

Küçük ve orta işletmelere esnek kredi imkanları sunma hedefi ile 2019 yılında yola çıkan Selina Finance girişimi, Andrea Olivari, Hubert Fenwick ve Leonard Benning tarafından kuruldu. Paylaşılan bilgilere göre söz konusu yatırım Picus Capital, Global Founders Capital ve açıklanmayan başka yatırımcılar tarafından yapıldı.

Şirketin değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Selina Finance tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yatırım Selina Finance'in Birleşik Krallık pazarında büyümesi ve Avrupa'daki ülkelerde hizmet vermeye başlaması için kullanılacak.

Söz konusu yatırımın 2019 yılında kurulan girişimin aldığı ilk yatırım olduğunu da ekleyelim. Selina Finance kullanıcılarına 1 milyon pounda kadar kredi verebiliyor. Selina Finance kurucu ortağı Andrea Olivari'nin paylaştığı bilgilere göre ise işletmeler ortalama olarak 150 bin pound kredi talep ediyor.

İşletme sahiplerinin Selina Finance'ten en az 25 bin pound kredi alabildiklerini de ekleyelim. Gayrimenkul ile kredi işlerini birleştiren bir çözüm sunan Selina Finance, kullanıcılarına evlerinin değerini kullanmalarına olanak sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.