Shopify'dan Canva benzeri ücretsiz tasarım platformu: Taler

Taler'ı kullanmak için herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor. Ana sayfada bulunan "Browse templates" ya da "Start from scratch" kısmında dilediğiniz gibi tasarım yapabiliyorsunuz.
Shopify'dan Canva benzeri ücretsiz tasarım platformu: Taler

Son dönemde sık sık yeni ve ücretsiz tasarım platformları ile karşılaşıyoruz. Bunlardan bazıları Adobe'un Photoshop'una yakın kalitede işler yapılmasına olanak sağlarken birçoğu desteklediği farklı formatlarla sosyal medya paylaşımları için pratik içerikler üretmemize neden oluyor.

Kişisel olarak kullanmayı en sevdiğim platformun Canva olduğunu söyleyebilirim. Ücretsiz olarak sunduğu şablonlar, görseller, bileşenler gibi birçok özellik hızlı bir şekilde içerik oluşturmama imkan sağlıyor, ancak kimi zaman Canva'ya alternatif olacak ve tıpkı onun gibi hızlı çalışacak platform arayışına giriyorum. Şimdi, Canva'ya muadil olarak gösterilen yeni bir platform var; Taler.

Taler aslında e-ticaret SaaS sağlayıcısı Shopify tarafından hayata geçirilen bir platform. Taler'ı kullanmak için herhangi bir üyelik oluşturmanız gerekmiyor. Ana sayfada bulunan "Browse templates" ya da "Start from scratch" kısmında dilediğiniz gibi tasarım yapabiliyorsunuz. Eğer Browse templates'i tercih ederseniz hazır şablonlardan dilediğinizi kullanıp daha sonra o şablonu kendinize göre şekillendirebiliyorsunuz, fakat "Start from scratch" kısmını tercih ederseniz tasarımınızı en baştan kendi istediğiniz gibi yapabiliyor ve tamamen kişiselleştirebiliyorsunuz. 

Taler'da da tıpkı Canva'da olduğu gibi sticker'lar, metin ekleme modu, filtreler gibi özellikler bulunuyor ama bu noktada Canva'nın çok daha gelişmiş olduğunu söyleyebilirim. Fakat Taler'da da fotoğraf üzerine çizim yapma ve tasarım sırasında görseli boyutlandırma gibi seçenekler mevcut, bunlar da Taler'ın artıları olarak karşımıza çıkıyor.

Taler'ın şu an için çok yeni bir platform ve geliştirilmeye fazlasıyla açık. Gelecek dönemde yapılacak ufak tefek dokunuşlarla, birçok tasarım platformuna sağlam bir rakip olacaktır. Taler'ı buradan deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.