Clotie, ​Albaraka Portföy ve Angel Effect’ten 700 bin TL yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre Albaraka Garaj’ın üçüncü dönem girişimlerinden olan Clotie, Albaraka Portföy ve Angel Effect’in katıldığı tohum yatırımı turunda 700 bin TL yatırım aldı.
Clotie, ​Albaraka Portföy ve Angel Effect’ten 700 bin TL yatırım aldı

Alışverişe zaman bulamayanlar için kişisel kombin hazırlayan bir platform olarak görev yapan Clotie'den ilk olarak 2018 yılının Mart ayında sizlere bahsetmiştik. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Clotie girişimi, tohum yatırımı aldığını duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre Albaraka Garaj’ın üçüncü dönem girişimlerinden olan Clotie, Albaraka Portföy ve Angel Effect’in katıldığı tohum yatırımı turunda 700 bin TL yatırım aldı. Söz konusu yatırımın 2019 yılından beri Albaraka Portföy Yönetimi tarafından Garaj girişimlerine yapılan 6. yatırım olduğunu ve toplamda 4,5 milyon TL yatırım yapıldığını da ekleyelim.

Clotie girişiminin alışveriş yaparak zaman harcamak istemeyenlere, platform içerisindeki stilistler aracılığıyla, kullanıcılarına kendi tarzlarına uygun olarak seçilen kombinleri evlerinde deneme ve beğendiklerini alma imkanı sunan bir platform olarak çalıştığını da hatırlatalım.

Clotie yatırımının imza töreni ise Albaraka Genel Müdürü Melikşah Utku, Albaraka Portföy Yönetimi Genel Müdürü Muhammed Emin Özer, Angel Affect CEO’su Orhan Bayram ve Clotie kurucu ekibinin katılımıyla bankanın genel müdürlüğünde gerçekleşti.

Clotie tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, yeni yatırım ile birlikte daha fazla kullanıcıya erişmeyi ve kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimini tüm ülkeye yaymayı hedefliyor. Albaraka Portföy Yönetimi’nin 2020 Mayıs ayında yeni kurmuş olduğu Albaraka Start-up GSYF ile Türkiye’deki girişimcileri desteklemeye devam edeceğini belirten Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, garaj girişimcilerinden Clotie’ye Albaraka Start-up Fonu ile 500 bin TL yatırımda bulunmuş olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.