Girişimciler için tasarım araçları sunan Designmodo yeni SaaS modelini tanıttı

Designmodo, web sitesi ve e-post tasarım araçlarını tek çatı altında topladı.
Girişimciler için tasarım araçları sunan Designmodo yeni SaaS modelini tanıttı

Şimdiye kadar ürettiği Postcards ve Slides ürünlerinin yanı sıra tasarım ve yazılımcılara özel iş platformuyla da sizlere tanıttığımız Designmodo, ürünlerini tek çatı altında toplayan yeni SaaS modelini tanıttı. Şimdiye kadar daha çok blog içerikleriyle ilerleyen şirket, ürünlerini ön plana çıkararak girişimlerin ve işletmelerin çözüm ortağı olmaya odaklanıyor. 

Bu kapsamda web sitesini yenileyen Designmodo, uygulama ve işletme çözümlerini ana sayfada kullanıcıların ilgisine sunuyor. Web sitelerini ve e-postalarını tasarlamak isteyen işletmeler için tasarım araçları sunan Designmodo, web sitesi için aynı anda birden fazla sayfayı tasarlamanızı kolaylaştırıyor.

Tasarlayacağınız web siteleri ve bültenler için farklı projeler açarak her bir projede ayrı çalışmalar yürütebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra tüm çalışmalarınızı çevrimiçi platforma kaydederek daha sonra tekrar proje üzerinde çalışmaya devam edebileceğinizi belirtelim. 

Yine de şirket tek bir platfrom sunmak yerine ayrı ürünlere yönlendirmeyi tercih ediyor. Bu noktada herhangi bir kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan e-posta bülteni tasarlamak isteyenler postcards'ı tercih ederken, animasyonlu web sitesi oluşturmak isteyen tasarımcılar slides'a davet ediliyor. Designmodo, ayrıca startup ürünü ile tıpkı wix gibi kullanıcılara hazır bir web site alt yapısı sunuyor. Startup'ı kullanan işletmeler, yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan bloklar halindeki tasarım öğelerini bir araya getirerek web sitelerini hızlıca oluşturabiliyor. 

Bu arada girişimin başka bir ürün olan Designmodo Market'ten de bahsetmekte fayda var. Tasarımcılar ve geliştiriciler UI kit ya da illüstrasyon gibi dijital ürünleri Designmodo Market üzerinden satın alabiliyor. Ürünler başkaları tarafından tasarlanmış olsa da Designmodo ekibi tarafından özenle seçiliyor. 

Şimdiye kadar araçlarıyla Adobe, Disney, Google, Ikea Microsoft ve Nasa dahil olmak üzere 30 bin müşteriye hizmet veren Designmodo'nun 100 binden fazla kayıtlı kullancısı bulunuyor. Henüz Designmodo'ya bir şans vermediyseniz ücretsiz deneme sürümünden faydalanabilirsiniz. Üstelik girişimin affiliate programına dahil olarak  %25 indirimden yararlanmanız da mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.