Online noter girişimi Notarize, 35 milyon dolar yatırım aldı

Notarize, önemli bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Bugün paylaşılan bilgilere göre girişim, C serisi yatırım turunda 35 milyon dolar yatırım aldı.
Online noter girişimi Notarize, 35 milyon dolar yatırım aldı

Hem bireysel kullanıcıların hem de işletmelerin dijital belgeleri imzalamalarına ve noter onaylı bir hale getirmelerine imkan sağlayan Notarize, önemli bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Bugün paylaşılan bilgilere göre girişim, C serisi yatırım turunda 35 milyon dolar yatırım aldı.

Canlı görüntülü görüşmeler ile online noter hizmeti sunan girişim, 2015 yılında Adam Pase ve Pat Kinsel tarafından Boston'da kuruldu. Notarize platformunun bilgisayar, tablet veya akıllı telefonlar ile kullanılabildiğini de ekleyelim. Corona virüs salgını ile neredeyse her iş kolunun hızla dijitalleştiği bugünlerde Notarize girişimi de hızla büyümeyi başardı.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Notarize, son 3 ay içinde yüzde 400 oranında büyüdü. Paylaşılan bilgilere göre 35 milyon dolarlık yatırım genelde emlak yatırımlarına odaklanan Camber Creek ve Polaris Partners liderliğinde gerçekleşti. En son 2019 yılının Ağustos ayında yatırım 47 milyon dolar yatırım alan Notarize, aldığı toplam yatırımı da 82.3 milyon dolara çıkardı.

Online noter platformları Corona virüs salgını ile hızla büyümeye başladı. Tıpkı Notarize gibi online noter hizmetlerine odaklanan DocuSign'ın online noter olma yolunda Liveoak Technologies'i 38 milyon dolara satın alacağını sizlere aktarmıştık. ABD pazarındaki online noter olma yarışı tüm hızıyla devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.