E-imza ve belgeleme girişimi DocuSign, online noter olma yolunda Liveoak Technologies'i 38 milyon dolara satın alıyor

Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre DocuSign, Austin merkezli Liveoak Technologies girişimini satın almaya hazırlanıyor.
E-imza ve belgeleme girişimi DocuSign, online noter olma yolunda Liveoak Technologies'i 38 milyon dolara satın alıyor

E-imza ve belgeleme girişimi olarak karşımıza çıkan DocuSign'dan sizlere daha önce bahsetmiştik. Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre DocuSign, Austin merkezli Liveoak Technologies girişimini satın almaya hazırlanıyor. DocuSign tarafından paylaşılan bilgilere göre söz konusu satın alma işlemi için 38 milyon dolar ödenecek.

Web tabanlı bir platform olan Liveoak Technologies, denetlenebilir işlemlerin uzaktan kontrol edilebilmesi için video konferans ve kimlik doğrulama konularında kullanıcılarına destek sunuyor. 2014 yılında Alex Hardy, Andy Ambrose ve Peter Rung tarafından kurulan Liveoak Technologies, bugüne kadar toplamda 13,5 milyon dolar yatırım da aldı.

DocuSign eSignature'ın halihazırda Liveoak Technologies'in "Güvenli anlaşma-işbirliği platformu" ile entegre bir şekilde çalıştığını da ekleyelim. DocuSign söz konusu satın alma ile birlikte online noter olma yolundaki adımları daha hızlı bir şekilde atmayı hedefliyor.

Satın alma ile birlikte DocuSign Notary isimli servisin duyurulduğunu da belirtelim. Satın almanın tamamlanması ile birlikte kısa zaman sonra da DocuSign Notary hizmetinin kullanıma sunulması bekleniyor. 

DocuSign tarafından yapılan açıklamalara göre DocuSign Notary servisi önümüzdeki yaz aylarında resmen kullanıma sunulacak. Online noter hizmetlerine odaklanacak olan DocuSign Notary hizmeti, kullanıcıların online olarak görsel ve işitsel kanallar sayesinde noter işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlayacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.