Zoom, cihaz kiralama programını paylaştı

Zoom HaaS programı, Zoom Rooms ve Zoom Phone yazılımını kullanan müşterilerin sabit bir aylık ücret karşılığında şirketten ilgili donanımı edinmelerini sağlıyor.
Zoom, cihaz kiralama programını paylaştı

Zoom, ServiceNow platformunda çalışacak yeni HaaS (Hardware as a Service) ürününü duyurdu. Zoom HaaS programı, Zoom Rooms ve Zoom Phone yazılımını kullanan müşterilerin sabit bir aylık ücret karşılığında şirketten ilgili donanımı edinmelerini sağlıyor. Zoom, çözüm sağlayıcı olarak DTEN, Neat, Poly ve Yealink ile birlikte çalıştığının da bilgisini paylaştı.

Yeni hizmet, şirketlerin düşük maliyetli donanıma erişmesine; yazılım ve donanım için tek bir faturada ödeme yapmalarına olanak tanıyor. Bu da bir müşterinin online iletişim seçenekleri konusunda maliyetlerini düşürmesine yardımcı oluyor. Şirketler istedikleri zaman daha az donanımla başlayabiliyor, daha sonra ihtiyaçlar değiştikçe ve arttıkça ek donanım ekleyebiliyorlar. Kullanıcılar isterlerse donanımın kurulumunu ve yönetimini tamamen kendilerinin gerçekleştirebileceği tam hizmet veren bir servis de seçebiliyorlar.

Zoom HaaS ile müşteriler, telefon ve toplantı odası donanımı için çeşitli abonelik seçenekleriyle birinci sınıf bir iletişim gerçekleştirebilecekler. Zoom müşterileri bütçeye uygun donanım seçenekleri ve basit teknoloji yükseltmeleri ile uygun fiyatlı ve sabit bir aylık fiyata video konferans salonlarını ve telefonları ölçeklendirebilecek. HaaS, işletmelere donanımlarında Zoom yazılımlarında olduğu gibi esneklik sağlayacak.

Zoom HaaS'ın şu anda sadece ABD'de kullanılabilir olduğunu hatırlatalım. Zoom Hardware as a Service'in diğer ülkeler için ne zaman aktif edileceği ise şu an için belirsiz. Zoom HaaS ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca platform için buradan demo talep etmek de mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.