WhatsApp üzerinden satış yapmanızı sağlayan platform: DialogTab

Çoklu temsilci yönetimi özelliği bulunan Dialog Tab, tek bir platformdan müşterilerinizle yazışarak siparişleri en ince detayına kadar yönetmenize ve uçtan uca sipariş sürecini tamamlamanıza imkan veriyor.
WhatsApp üzerinden satış yapmanızı sağlayan platform: DialogTab

E-ticaret siteleri için WhatsApp da dahil olmak üzere çoklu kanallar üzerinden (WhatsApp, Facebook Messenger, Live Chat) müşteri temsilcileriniz aracılığıyla kolayca sipariş almanızı ve siparişleri yönetmenizi sağlayan bir platform olarak karşımıza çıkan DialogTab, kısa zaman önce kullanıma sunuldu.

Çoklu temsilci yönetimi özelliği bulunan Dialog Tab, tek bir platformdan müşterilerinizle yazışarak siparişleri en ince detayına kadar yönetmenize ve uçtan uca sipariş sürecini tamamlamanıza imkan veriyor.

Sunduğu çoklu kanal desteği sayesinde WhatsApp Business, Facebook Messenger ve Live Chat gibi farklı iletişim kanallarını tek bir panelde toplayan DialogTab, müşterilerinize en aktif oldukları mecralar üzerinden satış yaparak veya onları satışa yönlendirerek dönüşüm oranlarınızı artırmayı hedefliyor.

DialogTab üzerinden sipariş alırken, platformu terk etmeden ürün arama ve bu ürününün tüm detaylarıyla kullanıcılarla paylaşma özelliği sayesinde, müşteri temsilcileri panelden ayrılmadan kullanıcıları doğrudan satışa da yönlendirebiliyor.

Ürün tanıma özelliği sayesinde ise müşteri temsilcileriniz, potansiyel müşterinizin paylaştığı link veya görsel üzerinden ürünü tüm detaylarıyla birlikte tanır ve aynı zamanda bu ürüne ait tüm özellikleri panel üzerinden görüntüleyebilir. Örnek vermek gerekirse; tanımlanan ürün tüm renk, beden ve stok bilgileriyle ekrana yansıtılır.

Görsel üzerinden ürün bulma servisi

Link üzerinden ürün bulma özelliği e-ticaret API'ları ile sağlanırken görsel üzerinden ürün bulma işlemi yapay zeka destekli görsel işleme teknolojisiyle gerçekleştiriliyor. DialogTab üzerinden ziyaretçileriniz uzmanlarınızla etkileşime geçerek ürünler hakkında detaylı bilgi de alabilir.

Bu özellik sayesinde fiziksel mağazalarda bulunan uzmanlar dijital dünyada da konumlandırılarak daha efektif bir biçimde her iki kanalda da satışlara yönlendirme sağlayabilirler.

DialogTab platformunun en önemli özelliklerinden biri de satış uzmanlarının performanslarını çok yakından takip edebilmenize olanak vermesi. Gerçek zamanlı olarak her bir satış uzmanının hareketlerini takip edebilir, farklı filtreleme seçenekleri kullanarak analizlerinizi genişletebilir ve aynı zamanda toplam satış rakamlarıyla birlikte dönüşüm oranlarını inceleyebilirsiniz.

WhatsApp'ı bir e-ticaret kanalına çeviren özelliğiyle e-ticaret sitelerini ve internet üzerinden sipariş alan diğer firmaları hedefleyen DialogTab, kısa bir süre içerisinde Türkiye’de ve globalde lider konumuna gelmeyi hedefliyor. Markaların ihtiyacına yönelik olarak Start, Grow, Scale ve Enterprise isimli paketler sunan DialogTab, aylık 19 dolardan başlayan fiyatlara sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.