Yatırımları ile dikkatleri çeken London Venture Partners'tan Türkiye mobil oyun pazarına özel etkinlik: Lvp. Gaming Startups from Turkey

"Lvp. Gaming Startups from Turkey" isimli buluşma 14 Temmuz 2020 tarihinde saat 18.00'de gerçekleşecek. 
Yatırımları ile dikkatleri çeken London Venture Partners'tan Türkiye mobil oyun pazarına özel etkinlik: Lvp. Gaming Startups from Turkey

Ülkemizdeki mobil oyun sektörü her geçen gün daha da büyüyor. Zynga'nın Türk oyun şirketi Peak'i 1.8 milyar dolara satın aldığını geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Türk girişimlerinin mobil oyun sektöründe bu kadar başarılı olması yurt dışındaki yatırımcıların ilgisini de ülkemize çekiyor.

Bu yatırımcılardan biri de London Venture Partners oldu. Özellikle Supercell, Unity, Coda ve Bunch gibi yatırımları ile dikkatleri çeken London Venture Partners, ülkemizdeki oyun pazarına yönelik olarak bir etkinlik düzenliyor. "Lvp. Gaming Startups from Turkey" isimli etkinlik 14 Temmuz 2020 tarihinde saat 18.00'de gerçekleşecek. 

Lvp. Gaming Startups from Turkey etkinliği ülkemizdeki mobil oyun geliştiricilerinin ilgisini çekebilecek 3 ana konuya odaklanacak. Bu konular ise oyun pazarının şu andaki durumu, London Venture Partners'ın yatırım yaparken nelere baktığı ve VC'lerin hangi konularda girişimcilere yardım edebileceği.

Coda kurucu ortağı Şekip Can Gökalp ve Bunch kurucu ortağı Selçuk Atlı'nın da Lvp. Gaming Startups from Turkey etkinliğinde konuşmacı olarak yer alacaklarını da ekleyelim. Dilerseniz ücretsiz olarak gerçekleşecek olan Lvp. Gaming Startups from Turkey etkinliğine buradan kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.