BluTV, ilk özel yapım sinema filmini çekiyor

BluTV'nin sinema için özel olarak hazırlanan ilk filmi, yayınlanmaya başladığı dönemde basında "Türkiye'nin Black Mirror'ı" olarak lanse edilen BluTV orijinal yapımı 7YÜZ'ün yeni hikayesi "İnsanlar İkiye Ayrılır" olacak.
BluTV, ilk özel yapım sinema filmini çekiyor

Ülkemizin popüler dijital yayıncılık platformu BluTV, şimdi de dijitaldeki içeriklerini sinema salonlarına taşımaya başlıyor. BluTV'nin sinema için özel olarak hazırlanan ilk filmi, yayınlanmaya başladığı dönemde basında "Türkiye'nin Black Mirror'ı" olarak lanse edilen BluTV orijinal yapımı 7YÜZ'ün yeni hikayesi "İnsanlar İkiye Ayrılır" olacak. BluTV ile Bir Film’in yapımcılığını üstlendiği ilk sinema filmi olma özelliği taşıyan İnsanlar İkiye Ayrılır: Bir 7YÜZ Hikayesi’nin setinden ilk kareler de yayınlandı.

BluTV’nin özel yapımı 7YÜZ’ün yeni hikayesi olarak projelendirilen sinema filminin çekimleri de tamamlandı. Filmin başrollerinde Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın yer alıyor. Filmde, bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşemedikleri borçları satın alıp ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikayeleri anlatılıyor. BluTV, ilk sinema filmi İnsanlar İkiye Ayrılır'ı "oldukça sert bir sistem eleştirisi" olarak tanımlıyor.

BluTV’nin belki de Masum'la beraber ilk dikkat çeken içeriklerinden diyebileceğimiz, 7 bölümden oluşan antolojik dizisi 7YÜZ dünyasına ait yeni bir hikaye ve bir sinema filmi olarak tasarlanan projenin tasarımcı, yönetmen ve senarist koltuğunda Karışık Kaset filminden tanıdığımız Tunç Şahin oturuyor.

Gelecek kış vizyona girmesi planlanan filmin başrollerinde yer alan Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’a Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden, Gökay Müftüoğlu, Sabahattin Yakut eşlik ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.