Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, Arda Kutsal'ın sorularını yanıtlayacak

Yarın gerçekleşecek canlı yayında Mynet kurucusu ve Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, Arda Kutsal'ın konuğu olacak.
Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, Arda Kutsal'ın sorularını yanıtlayacak

Geçtiğimiz hafta İnventram CEO'su Cem Soysal, Webrazzi Kurucu ve CEO'su Arda Kutsal'ın konuğu olarak İnventram'ın son yatırımları ve gelecek planlarını canlı yayında bizlere aktarmıştı. Yarın gerçekleşecek canlı yayında ise Mynet kurucusu ve Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, Arda Kutsal'ın konuğu olacak.

Yarın yani 26 Haziran 2020 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek olan canlı yayın hem YouTube kanalımız hem de Facebook sayfamız üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayında Arda Kutsal'ın sorularını yanıtlayacak olan Emre Kurttepeli, hem girişim ekosistemi hem de Endeavor Türkiye özelinde önemli bilgiler aktaracak.

Gerçekleşecek olan canlı yayında geçtiğimiz hafta yayınlanan İstanbul teknoloji ekosistemi haritasını ile ilgili detaylar da paylaşılacak. Bu detaylar arasında ise haritanın ne amaçla yapıldığı ve ekosistemdeki yavaşlamanın nasıl hızlandırılabileceği de bulunuyor.

Canlı yayınımızda konuşulacak olan konular arasında Scaleup şirketlerin hangi engellere takıldığı ve bunlar nasıl aşılabileceği, yapay zeka teknolojileri ve başarılı örneklerin girişim ekosistemini nasıl hızlandırabileceği gibi oldukça önemli konular yer alıyor. Yarın görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.