SPONSORLU

Dijital Geleceği Tasarlıyoruz! Geleceğin Dünyasından Haberdar olmak için bu etkinliği kaçırmayın…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın ilan ettiği Dijital Farkındalık ve Siber Vatan Kampanyası çerçevesinde ulaşım ve altyapı sektörlerinin kanaat önderlerini “Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi”nde bir araya getiriyor.
Dijital Geleceği Tasarlıyoruz! Geleceğin Dünyasından Haberdar olmak için bu etkinliği kaçırmayın…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, devlet ve özel sektörün dijitalleşme sürecinde senkronizasyonunu ve iş birliğini pekiştirmek üzere kanaat önderlerini Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi’nde buluşturuyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Dijital Farkındalık ve Siber Vatan’ kampanyası çerçevesinde hayata geçirilen Zirve, 23-24-25 Haziran tarihlerinde, internetten canlı yayınlanacak. https://dijitalgelecek.uab.gov.tr/ adresinden kamuoyunun erişimine açılan toplantı serisi, gerçek zamanlı olarak milyonlarca izleyiciye ulaşacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Zirve’nin ikinci günü olan 24 Haziran Çarşamba akşamı 20:00-21:30 saatleri arasında, Gazeteci Hakan Çelik’le canlı yayında geniş bir sohbet gerçekleştirecek. Bakan Karaismailoğlu’nun gündeminde, Bakanlığın gelecek vizyonunun yanı sıra, kara, deniz, hava, demiryolları ve altyapı projelerinde hizmet odaklı dijitalleşme süreçleri olduğu açıklandı. Takipçiler, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’na iletmek istedikleri soruları, yayın sırasında moderatör aracılığı ile ulaştırabilecekler.

Sektörlerin kanaat önderlerini ‘Lojistik’, ‘Mobilite’ ve ‘Erişim’ başlıklı sohbetlerde bir araya getirecek Zirve hakkında konuşan Bakan Karaismailoğlu, bilgi ve fikir alışverişi ortamının önemine dikkat çekti. Zirve’nin devlet ve özel sektör arasında anlayış birliğinin pekiştirilmesine ve gelecek yılların dijital dönüşümün ışığında tasarlanmasına katkı sunacağını ifade eden Karaismailoğlu, şöyle devam etti: “Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi, kendi alanında bir ilktir. Sektörlerin lider yöneticileri ile Bakanlığımızın iş birliği ortamını vatandaşlarımızın huzurunda şeffaf bir şekilde internet üzerinden yayınlayacağız. Tüm halkımız Zirvemize davetlidir. Bakanlığımız 18 yıldır yürüttüğü Ulaştırma ve Altyapı hamlesini güçlendirerek, geleceğin küresel lideri olan Türkiye’nin dünyayla ekonomik ve sosyal bağlarını sağlamlaştırmakta, yarının altyapısını bugünden oluşturmaktadır. Bu anlamlı bir araya geliş bir başlangıçtır. Ülkemiz ve vatandaşlarımız için, tüm paydaşlarımızla birlikte, çağın gereklerini yerine getirerek, yarınlara en güçlü şekilde hazırlanacağız.”

Zirve’nin katılımcıları arasında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ülker Aycı, Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem, İGA CEO’su Kadri Samsunlu, TCDD Taşımacılık  Genel Müdürü Kamuran Yazıcı, Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, Turkcell CEO’su Murat Erkan, Getir CEO’su Nazım Salur, MNG Kargo CEO’su Salim GÜNEŞ gibi iş dünyasının tanınan ve başarılı isimler yer alıyor.

ETKİNLİK PROGRAMI:

23 Haziran 2020, Salı – 14:00 - 17:00

“Mobilite” Oturumu

Moderatör: Hakan ÇELİK, Gazeteci

Konuşmacılar: İlker AYCI, Yönetim Kurulu Başkanı - THY

Oğuz Alper ÖKTEM, CEO - Martı

Kadri SAMSUNLU, CEO - İGA

Kamuran YAZICI, Genel Müdür - TCDD

24 Haziran 2020, Çarşamba – 14:00 - 17:00

“Erişim” Oturumu

Moderatör: Ali ÇAĞATAY, Gazeteci

Konuşmacılar:

Murat ERKAN, CEO - Turkcell

Ümit ÖNAL, CEO - Türk Telekom

Murat EMİRDAĞ, CEO - Hepsi Burada

Colman DEEGAN, CEO - Vodafone

Nazım SALUR, CEO - Getir

24 Haziran 2020, Çarşamba – 20:00 - 21:30

Dijital Gelecek Özel Oturumu

Moderatör: Hakan Çelik, Gazeteci

Konuşmacı: Adil KARAİSMAİLOĞLU - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı

25 Haziran 2020, Perşembe – 14:00 - 17:00

“Lojistik” Oturumu

Moderatör: Serdar TURAN, Genel Yayın Yönetmeni-HBR Türkiye

Konuşmacılar:

Hakan GÜLTEKİN, Genel Müdür - PTT

Tamer KIRAN, Yönetim Kurulu Başkanı – İMEAK Deniz Ticaret Odası

Salim GÜNEŞ, CEO - MNG Kargo

Mehmet KALAY, Genel Müdür - BORUSAN Lojistik

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'ni buradan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.