Video konferans uygulamaları için ücretsiz oyun platformu: Brightful Meeting Games

Brightful Meeting Games, her ne kadar içinde bulunduğumuz bu dönemde geliştirilmiş olsa da aslında her zaman için geliştirilmeye açık olacak ve kullanıcıların dikkatini çekecek bir platform.
Video konferans uygulamaları için ücretsiz oyun platformu: Brightful Meeting Games

Salgın döneminde belki de daha önce hiç olmadığı kadar video konferans uygulamalarını kullandık, görüntülü görüşmeler gerçekleştirdik. Bu dönemde arkadaşlarımızla, ailelerimizde mesafeli olsa bile keyifli vakit geçirmeyi öğrendik.

Corona virüs salgını ile ciddi anlamda revaçta olan video konferans uygulamaları, kurumsal kullanımının yanı sıra artık arkadaş toplantıları, hatta partiler için bile kullanılmaya başlandı. Covid-19 döneminde en çok karşımıza çıkan platformlar ise video konferans uygulamaları üzerinden oyun oynanmasını sağlayan online oyun platformları oldu. Bu platformlardan biri de Brightful Meeting Games.

Brightful Meeting Games, her ne kadar içinde bulunduğumuz bu dönemde geliştirilmiş olsa da aslında her zaman için geliştirilmeye açık olacak ve kullanıcıların dikkatini çekecek bir platform. Tamamen ücretsiz olarak faaliyet gösteren Brightful Meeting Games'de birbirinden farklı oyunlar mevcut ve platform tüm video konferans uygulamalarıyla entegre olarak çalışabiliyor. 

Platformda, Would You Rather, Spot My Lie, Describe It ve Q of the Day gibi strateji oyunları yer alıyor. "Host a a Game" kısmından oyunlara ev sahipliği yapabileceğiniz gibi "Join a Game" kısmından arkadaşınız tarafından oluşturulan oyuna da katılabiliyorsunuz. Oyun oluştururken süre ve bitiş zamanı belirleyebiliyorsunuz. Herhangi bir üyeliğe dahi ihtiyaç duyulmadan direkt olarak oyun odası hazırlanmış oluyor. Sizin yapmanız gereken tek şey odanın linkini kopyalayıp arkadaşlarınızla paylaşmak oluyor.

Brightful Meeting Games, basit bir platform gibi görünse de epey eğlenceli oyunlara ev sahipliği yapıyor ancak dil seçeneği olarak ne yazık ki Türkçe desteklenen diller arasında yer almıyor. Oyunlara başlarken bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

Platforma buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.