SPONSORLU

Kuveyt Türk’ün inovasyon merkezi Innhouse'u gezdik

Kuveyt Türk'ün inovasyon merkezi olan Innhouse'u Kuveyt Türk Dijital Dönüşüm Grup Müdürü Okan Acar ile birlikte gezme fırsatı yakaladık.

Ülkemizin önde gelen katılım finans kuruluşlarından Kuveyt Türk, yeni inovasyon merkezi olan Innhouse'u geçtiğimiz Şubat ayında kullanıma sundu. Doğadan esinlenerek insanların problemlerine yenilikçi, etkili, kalıcı ve sürdürülebilir çözümler sunmayı önceleyen “biyo-inovasyon” yaklaşımıyla tasarlanan merkezde, doğa ile uyumlu, tamamı geri dönüşebilir malzemeler tercih edildi.

İş birliği, çevik, yenilikçi, deneyim ve değer odaklı vizyon çevresinde, inovasyon manifestosunu oluşturan merkezde, konseptle uyumlu olarak çıta, karınca, arı, bambu ve çınar odaları, mini konferansların yapılabileceği bir adet tribün alanı ile bireysel çalışma alanları ve sosyalleşme alanları da bulunuyor.

Kuveyt Türk çalışanlara rahat ve farklı bir ortam sunarak inovatif fikirlerin ortaya çıkmasına zemin hazırlayacak olan Innhouse, bireylerin gelişimini desteklemenin yanı sıra sektörü ileriye taşıyacak yeni stratejilerin oluşturulmasına da olanak sağlayacak.

Kuveyt Türk'ün inovasyon merkezi olan Innhouse'u Kuveyt Türk Dijital Dönüşüm Grup Müdürü Okan Acar ile birlikte gezme fırsatı yakaladık. Kuveyt Türk'ün dijital dönüşüm yolculuğu ve Innhouse'un tüm detaylarını gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.