Güzellik hizmetlerini dilediğiniz yere getiren girişim: Rapunzel

Rapunzel, kuaför ve güzellik salonlarında sağlanan hizmetlerin tamamına yakınını kullanıcının istediği an ve istediği yerde almasını sağlıyor.
Güzellik hizmetlerini dilediğiniz yere getiren girişim: Rapunzel

Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu anda ve bulunduğu yerde güzellik hizmeti almasını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Rapunzel, 2019 yılının son çeyreğinde geliştirildi. Barış Bilen Vural, Zeynep Asalı Vural, Utku Özay ve Nuran Şükran Pakdemirli tarafından kurulan Rapunzel, yaklaşık 6 ay içinde geliştirildi.

Kullanıcılarının ve güzellik uzmanlarının hayatını kolaylaştırmak hedefi ile yola çıkan bir pazar yeri olan Rapunzel, kuaför ve güzellik salonlarında sağlanan hizmetlerin tamamına yakınını kullanıcının istediği an ve istediği yerde almasını sağlıyor. Rapunzel’in sunduğu hizmetler arasında saç, makyaj, bakım, kalıcı güzellik uygulamaları olduğunu da ekleyelim.

Kısacası Rapunzel ile seçtiğiniz yer ve saatte manikür, pedikür, cilt bakımı, ağda, microblading, kalıcı uygulamalar gibi pek çok hizmeti istediğiniz güzellik uzmanının profilini ve referanslarını inceleyerek alabilirsiniz.

Önümüzdeki dönemde kozmetik markaları ile iş birlikleri yapmayı da planlayan Rapunzel, uçtan uca bir deneyim sunmayı hedefliyor. Paylaşılan bilgilere göre 25 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Rapunzel platformunun içinde şu an için 100'e yakın güzellik uzmanı bulunuyor.

Rapunzel'in İstanbul başta olmak üzere Ankara, Antalya ve Samsun gibi birçok ilde hizmet vermeye başladığını da belirtelim. Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan Rapunzel, gerçekleşen işlemlerden komisyon alarak gelir elde ediyor. 

Geçtiğimiz haftalarda bulunduğunuz yerde güzellik hizmeti almanızı sağlayan bir pazar yeri olan Beautico girişiminden sizlere bahsetmiştik. Beautico ile oldukça benzer bir çalışma mantığına sahip olan Rapunzel, yurt dışında ise priv ve Glamsquad gibi rakiplere sahip. 

2020 yılında bin güzellik uzmanını daha bünyesine katarak günde yaklaşık 3 bin işleme aracılık eden bir platform olmayı hedefleyen Rapunzel, hem ülkemizde hem de dünyanın farklı ülkelerinde hizmet veren bir uygulama olmayı da amaçlıyor.

Son olarak Rapunzel mobil uygulamasının hem iOS hem de Android platformlarda ücretsiz olarak mevcut durumda olduğunu da ekleyelim. Dilerseniz Rapunzel uygulamasını iOS için buradan, Android için ise buradan indirebilirsiniz.  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.