Bulunduğunuz yerde güzellik hizmeti almanızı sağlayan pazar yeri: Beautico

Şu an için sadece İstanbul'da belirli bölgelerde hizmet veren Beautico, mobil uygulamalarının yanı sıra web sitesi üzerinden de kullanılabiliyor.
Bulunduğunuz yerde güzellik hizmeti almanızı sağlayan pazar yeri: Beautico

Bulunduğunuz (Ev, ofis ve otel) yerde güzellik hizmeti almanıza odaklanan bir pazar yeri olarak karşımıza çıkan Beautico, 2019 yılının Ağustos ayında kuruldu. Amerikapostam girişiminden tanıdığımız Kerem Arseven ve YouTuber Polina Chursanova tarafından kurulan Beautico, 7 ayda geliştirildi ve şu an için 10 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Şu an için sadece İstanbul'da belirli bölgelerde hizmet veren Beautico, mobil uygulamalarının yanı sıra web sitesi üzerinden de kullanılabiliyor. Şişli, Beşiktaş, Kağıthane ve Kadıköy bölgelerinde hizmet veren Beautico, platformunda 70'ten fazla kuaför bulunduruyor.

Beautico platformunda bulunan işletmelerin müsaitlik durumlarına göre online veya offline olabildiklerini de belirtelim. Kısacası platformda yer alan kuaför ve güzellik merkezleri günün her anı aktif olmayabiliyor. Beautico ile alabileceğiniz güzellik hizmetleri arasında saç şekillendirme, makyaj, manikür, pedikür ve ağda hizmetleri bulunuyor.

Beautico'nun oldukça basit bir çalışma mantığına sahip olduğunu da belirtelim. Beautico'dan güzellik hizmeti almak için yapmanız gerekenler ise platforma kayıt olduktan sonra lokasyon, güzellik profesyoneli, hizmet ve zaman seçmek.

Sunulan hizmet başına işletmelerden komisyon alan bir gelir modeline sahip olan Beautico, şu an için herhangi bir yatırım almadı. Beautico'nun özellikle Corona virüs salgını nedeniyle kalabalık ortamlardan uzak durduğumuz bu günlerde önemli bir açığı doldurduğunu dile getirebiliriz.

Beautico'nın hedef kitlesinde kadınlar, yaşlılar, engeliler ve bakımlı erkekler bulunuyor. Özellikle yurt dışında priv ve Glamsquad gibi rakiplere sahip olan Beautico, kendi hizmet verenleri yerine kuaför ve güzellik merkezleri ile anlaşarak mevcut iş gücünün daha verimli bir şekilde sahada kullanılmasını sağlaması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Dilerseniz Beautico uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.