Trendyol, online market işine giriyor

Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ülkemizdeki e-ticaret sektörünün önemli markalarından olan Trendyol, online market alışverişi işine adım atıyor.
Trendyol, online market işine giriyor

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Corona virüs salgını, online market alışverişlerinin popülerliklerini hızla artırmasına da sebep oldu. Bugün karşımıza çıkan bilgilere göre ülkemizdeki e-ticaret sektörünün önemli markalarından olan Trendyol, online market alışverişi işine adım atıyor.

Öncelikle henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama olmadığını belirtelim. Karşımıza çıkan bir bilgilere göre "Hızlı Market" ismi ile market alışverişi işine giren Trendyol, kullanıcılarına 1 saat içinde market ürünlerini ulaştırmayı hedefliyor. Platformun tam olarak nasıl çalışacağı henüz net olmasa da karşımıza çıkan bilgilerden kullanıcıların konum seçerek yakınlarındaki marketlerden sipariş vereceklerini söyleyebiliriz. Sonrasında ise verilen siparişler 1 saat içinde kullanıcıların kapılarına kadar ulaştırılıyor.

Trendyol'un LinkedIn üzerinden paylaştığı birden fazla iş ilanında "Trendyol Go" markasının karşımıza çıktığını da ekleyelim. Yapılan açıklamada ise Trendyol Go servisinin günlük ihtiyaçları kullanıcılara hızlı bir şekilde ulaştıracağı bir talep bazlı servis olarak çalışacağından bahsedilmiş. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.