Satış etkileşim platformu Outreach, 50 milyon dolar yatırım aldı

Yarı otomatik satış etkileşim platformu olarak görev yapan Outreach girişimi, F serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.
Satış etkileşim platformu Outreach, 50 milyon dolar yatırım aldı

Satış otomasyonuna odaklanan bir platform olan Outreach, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Yarı otomatik satış etkileşim platformu olarak görev yapan Outreach girişimi, F serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Alınan 50 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte şirketin değerlemesi ise 1,33 milyar dolar seviyesine kadar çıktı. Outreach girişiminin değerlemesi en son 2019 yılının Nisan ayında 1,1 milyar dolar olarak açıklanmıştı. Hatırlatmak gerekirse Outreach, geçtiğimiz yılın Nisan ayında E serisi yatırım turunda 114 milyon dolar yatırım almıştı.

2011 yılında Andrew Kinzer, Gordon Hempton, Manny Medina ve Wes Hather tarafından Seattle'da kurulan girişim, 50 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte bugüne kadar aldığı toplam yatırımı da 289 milyon dolara çıkardı. Satış temsilcilerinin kullanabilecekleri bir yazılım geliştiren Outreach, satış temsilcilerinin satışlarını tamamlama yolunda ilişkilerini geliştirmelerini ve potansiyellerine ulaşmalarını sağlıyor.

Outreach tarafından yapılan açıklamaya göre 50 milyon dolarlık F serisi yatırım turu Sands Capital liderliğinde gerçekleşti. Sands Capital'ın haricinde yatırım turuna Salesforce Ventures'ın katıldığını da ekleyelim. Alınan yatırım yeni ürünlerin geliştirilmesi ve yeni pazarlara açılmak için kullanılacak. Paylaşılan bilgilere göre Outreach, yakın zamanda New York, Londra, Asya ve Orta Doğu'da ofisler de açacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.