Üç boyutlu vücut analizi girişimi DigiME, 15 milyon TL değerleme ile 3,8 milyon TL yatırım aldı

2018'de Tarvenn'den 2,2 milyon TL değerleme ile yatırım alan üç boyutlu vücut analizi girişimi DigiME, 15 milyon TL değerleme ile ikinci yatırımını aldı.
Üç boyutlu vücut analizi girişimi DigiME, 15 milyon TL değerleme ile 3,8 milyon TL yatırım aldı

2018'de Tarvenn'den 2,2 milyon TL değerleme ile yatırım alan üç boyutlu vücut analizi girişimi DigiME, 15 milyon TL değerleme ile ikinci yatırımını aldı.

Yapay zeka destekli yazılımı ile yüksek hassasiyetli 3D vücut analizi yapılmasını sağlayan DigiME girişimi, ikinci yatırım turunu 15 milyon TL değerleme ile 3,8 milyon TL yatırım alarak tamamladı. Tarvenn’in 1,6 Milyon TL ile liderlik ettiği yatırım turuna; milli basketbolcu Sinan Güler, iş insanları İlter Terzioğlu, Yüksel Açık, Naser Alim, Tolunay Yıldız ve Belkıs Kuşçulu Özer, Keiretsu Forum melek yatırımcılarından Figen Korun, Davut Kohen ve Mustafa Bağcı, spor odaklı girişim fonu two.zero Ventures ve TÜGİAD bünyesinde faaliyet gösteren GirişimTürk fonu katıldı.

1 yılda 9 ülke ve 14 farklı şehirde müşteri kazanımı

DigiME, geliştirmiş olduğu üç boyutlu vücut analizi yazılımı ile yüksek hassasiyetli sağlık teknolojisi çözümleri sunuyor. Postür Analizi, Vücut Analizi ve Hareket Analizi modülleriyle 1 yıldan kısa sürede 9 ülke ve 14 farklı şehirde müşteri kazanmayı başaran DigiME, aldığı yatırım ile sağlık teknolojileri alanındaki lider Büyük Veri (Big Data) şirketlerinden biri olmayı amaçlıyor. Halihazırda Fransa, Ukrayna, Almanya, İtalya, Türkiye, İsviçre, Azerbaycan, Brezilya ve İngiltere gibi ülkelerde satış yapmış olan DigiME, bu yatırım turu ile global pazardaki açılımını devam ettirmeyi planlıyor.

Tüm vücudu saniyeler içinde üç boyutlu bir şekilde tarayarak vücut yağ oranı, günlük kalori ihtiyacı, bazal metabolizma hızı, ideal kilo, kas oranı, postür bozuklukları ve hareket analizi yapan girişim, sunduğu raporlar ile kişisel vücut verilerinin takip edilmesini ve yapay zeka destekli tavsiyeler verilmesini sağlıyor.

Akademik olarak onaylanmış algoritmaları ve postür analizi çözümleri ile vücut ve duruş bozukluklarının milimetrik olarak tespit edilebilmesine imkan veren DigiME, taşınabilir çözümleri ile de birçok farklı alanda kolaylıkla kullanılabiliyor. Girişim, DigiNutrition, DigiSports, DigiClinic, DigiKids, DigiMotion, DigiSize gibi farklı çözümler ile spor merkezlerinden kliniklere, diyetisyenlerden profesyonel spor kulüplere kadar geniş bir pazara hitap ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.