Ücretsiz görev yönetimi yazılımı: Infolio

Sade ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan Infolio, maksimum 10 kişilik nispeten küçük sayılabilecek ekipler için geliştirildi.
Ücretsiz görev yönetimi yazılımı: Infolio

Corona virüs salgını nedeniyle pek çoğumuzun evden çalıştığı bu günlerde takımlar arasındaki görev yönetimi çok daha önemli bir hale geldi. 1999 yılında New York'ta kurulan Infolio, ücretsiz görev yönetimi yazılımının yeni versiyonu ile karşımıza çıktı. 

İlk olarak 2013 yılında kullanıma sunulan Infolio, beyaz tahta ve "visual collaboration" aracı olarak kullanılıyordu. Geçtiğimiz yıllarda ise bir görev yönetimi yazılımı halini alan Infolio, ücretsiz ve oldukça basit bir şekilde görev yönetimi yapmanıza olanak sağlıyor.

Sade ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan Infolio, maksimum 10 kişilik nispeten küçük sayılabilecek ekipler için geliştirildi. Infolio platformunda sıfırdan görev ve proje oluşturabileceğiniz gibi Trello platformundaki görev ve projelerinizi aktarabileceğinizi de ekleyelim.

Proje oluşturulduktan sonra ise söz konusu proje üzerinde kimlerin çalışabileceğini seçmeniz gerekiyor. Projeler belirli kişilere veya tüm takıma atanabiliyor. Görevlerin kolayca düzenlenebileceği 3 farklı görüntüleme seçeneği, ekip çalışması için görsel panolar, özel durumlar için özel iş akışları ve ürün keşif ve proje yönetimi için birçok eğitim şablonları gibi özellikler sunan Infolio, şu an için 30 bini aşkın takım tarafından kullanılıyor. 

Standart ve Professional olmak üzere iki farklı paket seçeneği sunan Infolio'nun standart seçeneği tamamen ücretsiz. Professional seçeneğinin ise aylık 5 dolarlık ücreti bulunuyor. Söz konusu iki paket arasındaki tek fark ise depolama seçeneği. Ücretsiz olan Standart paket 1 GB depolama sunarken, ücretli olan Professional seçeneği 50 GB depolama sunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.