Kişisel alışveriş asistanı Price&Me pandemi sürecinde yüzde 250 büyüdü

Bana ürün öner sevisinin her alanında büyüme yaşandığını belirten girişim, gelen talep ve cirosal hacmin de büyüdüğünü de dile getirdi.
Kişisel alışveriş asistanı Price&Me pandemi sürecinde yüzde 250 büyüdü

Eski Google çalışanı olan Metin Serhat Atayeter tarafından kurulan ve “Kişisel Alışveriş Asistanı” sloganıyla ilerleyen Price&Me pandemi sürecinde yüzde 250 büyüme kaydetti. Yakın zamanda yeni bir özelliği daha yayına alan girişim, kullanıcılarına artık yalnızca en uygun fiyatı sunmakla kalmıyor; aynı zamanda kullanıcıların en kısa zamanda kendilerine en uygun ürünü bulmalarını da sağlıyor.

Yapılan araştırmalara göre, internet kullanıcıları ihtiyaç duydukları ürünü, uygun fiyata bulmak ve satın almak için yaklaşık 5 saatini harcıyor. Hande Enes'in yatırım yaptığı girişimlerden Price&Me ise hem yapay zekayı kullanarak hem de ürün seçim danışmanlarının desteğiyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan ve bütçelerine en uygun ürünü dakikalar içerisinde buluyor.

QNB Finansbank’ın QNBeyond Programı ve Visa İnovasyon Programına seçilen girişim, salgın döneminde kullanıcılara en uygun hizmeti vererek yüzde 250 büyüme gösterdiğini açıkladı. Bana ürün öner sevisinin her alanında büyüme yaşandığını belirten girişim, gelen talep ve cirosal hacmin de büyüdüğünü de dile getirdi. Cirosal hacimdeki büyümenin sepet tutarının artmasıyla ilişkili olduğunu da ekleyelim. 

Price&Me'nin açıklamasına göre; girişimi deneyimleyen kullanıcıların yüzde 93’ü bir sonraki alışverişlerinde Price&Me’yi tekrar kullanacaklarını söylüyor.

2019 yılının Haziran ayında kurulan girişim, o tarihten bu yana 100 binden fazla kullanıcıya en uygun fiyatı sundu. Yayınlanan yeni özellikle birlikte Price&Me sistemi artık kullanıcılara kişisel ürün önerileri de sunmaya başladı.  Price&Me'nin patent başvurulu yöntemiyle kullanıcıları doğru ürüne karar verme sürecinin zorluklarından kurtardığını söylemek mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.