Girişim hızlandırma programı Fincube'ün ilk döneminden mezun olan 8 girişim

Fincube'ün ilk dönemi dün gerçekleşen Demo Day ile sonlandı. Fincube'ün ilk döneminden mezun olan 8 girişimi ve bu süreçte neler yaptıklarını aşağıda bulabilirsiniz. 
Girişim hızlandırma programı Fincube'ün ilk döneminden mezun olan 8 girişim

QNB Finansbank‘ın girişim hızlandırma programı olan Fincube'ün ilk dönemine seçilen 8 girişimi sizlere geçtiğimiz Şubat ayında aktarmıştık. 11 Şubat tarihinde başlayan Fincube'ün ilk dönemi dün gerçekleşen Demo Day ile sonlandı. Fincube'ün ilk döneminden mezun olan 8 girişimi ve bu süreçte neler yaptıklarını aşağıda bulabilirsiniz. 

Fincube Girişimcilik Programının ilk döneminden mezun olan 8 girişim

Agrobil: Temelde bir SaaS bilgi servisi olan Agrobil, tarım sektörü için tedarik zinciri boyunca ilgili verileri çiftçi ve alıcılara iletiyor. Fincube iş ortaklarının desteğiyle yeni tasarımını hayata geçiren Agrobil, 3 büyük markayı ve 60’a yakın çiftçiyi platformuna dahil etti.

AkıllıSatıcı: E-ticaret mağaza yönetim uygulaması olan AkıllıSatıcı, firmaların e-ticaret operasyonlarında karlılıklarını artırmalarını ve maliyetlerini düşürmelerini sağlıyor. Dijital pazarlama ve CRM araçlarını çok daha yetkin kullanarak kullanıcı sayısını 25 kat artırdı ve ciro elde eden bir yapıya geçti.

Algopoly: Bir yapay zeka girişimi olarak karşımıza çıkan Algopoly, enerji odağında büyük ölçekli tahminleme algoritmaları üzerinde çözümler üretiyor. Müşteri sayısını ve cirosunu hızla arttırarak Türkiye’deki tahmin ettiği elektrik tüketim oranını 4 katına çıkardı.

Kassa: Sosyal çevre ile ortak harcama paylaşım ve takip uygulaması olarak hizmet veren Kassa, masrafları bölüşmenin en akıllı yolu olduğunu iddia ediyor. Yeni iş modelini hayata geçirmek için büyük bir iş birliğine imza atan Kassa, yatırım aldı.

Nkolayofis: Geçtiğimiz Ağustos ayında 1,25 milyon dolar değerleme ile yatırım alan Nkolayofis, kobilere ön muhasebe ve ofis çözümleri sunuyor. Enpara ile iş birliği yapan ve müşteri sayısını iki katına çıkaran Nkolayofis, globale açılmak için adımlar attı.

Price&Me: Bir asistan olarak hizmet sunan Price&Me, kullanıcısına geçmiş alışveriş işlemlerine ve üyelik avantajlarına göre fırsatlar sunuyor. Fikir aşamasında girdiği programda, ürününü tamamen geliştirip tüm kullanıcılara açan Price&Me, Türkiye’nin en önde gelen melek yatırımcıları tarafından 1 milyon TL yatırım aldı.

StokBankası: Gıda sektöründe çalışan firmalar için pazar yeri olarak hizmet veren StokBankası, gıda sektöründeki toptancı ve perakendeci arasındaki satın alma sürecini çift taraflı veri entegrasyonu sayesinde yönetiyor. Fincube iş ortağının desteğiyle ekibini genişleten StokBankası, teknolojik altyapıyı daha güçlü hale getirdi ve cirosunu yüzde 50 artırdı.

Zebrapos: SaaS platformu olarak hizmet veren Zebrapos, abonelik modeli ile ürün ve hizmet satışına imkan veren ve ödemeleri otomatik olarak almayı sağlayan bir servis. Cirosunu artıran ve en büyük kurumsal müşterisini bulan Zebrapos, globalden de ilk müşterisini kazandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.