Girişim hızlandırma programı Fincube'ün ilk girişimleri belli oldu

Fincube Hızlandırma programının ilk dönem girişimleri QNB Finansbank üst düzey yöneticilerinin oyları ile belirlendi.
Girişim hızlandırma programı Fincube'ün ilk girişimleri belli oldu

Geçtiğimiz Ocak ayında QNB Finansbank‘ın girişim hızlandırma programı olan Fincube'ün ilk girişimlerini Şubat ayının ilk haftasında belirleyeceğini sizlere aktarmıştık. Fincube Hızlandırma programının ilk dönemi için toplamda 8 girişimin seçildi. Programın ilk dönemi ise 11 Şubat'ta başlayacak.

Programa seçilen 8 girişim toplamda 4 ay boyunca ofis kullanımı, mentorluk, teknoloji çözümleri, eğitim ve teknik danışmanlık alıp Demo Day ile mezun olma şansı yakalayacaklar.

Fincube'ün ilk dönemine seçilen 8 girişim

Agrobil: Temelde bir SaaS bilgi servisi olan Agrobil, tarım sektörü için tedarik zinciri boyunca ilgili verileri çiftçi ve alıcılara iletiyor.

Algopoly: Bir yapay zeka girişimi olarak karşımıza çıkan Algopoly, enerji odağında büyük ölçekli tahminleme algoritmaları üzerinde çözümler üretiyor.

Kassa: Sosyal çevre ile ortak harcama paylaşım ve takip uygulaması olarak hizmet veren Kassa, masrafları bölüşmenin en akıllı yolu olduğunu iddia ediyor.

Nkolayofis: Geçtiğimiz Ağustos ayında 1,25 milyon dolar değerleme ile yatırım alan Nkolayofis, kobilere ön muhasebe ve ofis çözümleri sunuyor.

Price&Me: Bir asistan olarak hizmet sunan Price&Me, kullanıcısına geçmiş alışveriş işlemlerine ve üyelik avantajlarına göre fırsatlar sunuyor.

Sellonin: E-ticaret mağaza yönetim uygulaması olan Sellonin.com, Firmaların E-ticaret operasyonlarında karlılıklarını artırmalarını ve maliyetlerini düşürmelerini sağlıyor.

StokBankası: Gıda sektöründe çalışan firmalar için pazar yeri olarak hizmet veren StokBankası, gıda sektöründeki toptancı ve perakendeci arasındaki satın alma sürecini çift taraflı veri entegrasyonu sayesinde yönetiyor.

Zebrapos: SaaS platformu olarak hizmet veren Zebrapos, abonelik modeli ile ürün ve hizmet satışına imkan veren ve ödemeleri otomatik olarak almayı sağlayan bir servis.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.